Dietas ir mankštas gali atstoti tam tikri gėrimai, kurie padės sumažinti svorį ir kūno apimtis bei visiems laikams atsisveikinti su riebalų pertekliumi pilvo srityje.

Vanduo su ledu

Gerkite vandenį su ledukais 15 minučių po valgio. Ledinis vanduo pagreitina medžiagų apykaitą, pagerina regeneracijos procesus ląstelėse ir degina riebalus.

Vanduo su kokoso pienu

Kokosų pienas atskiestas su vandeniu - paspartins jūsų medžiagų apykaitą. Kokoso vandenyje yra daug elektrolitų, kurie paskatina organizmą deginti riebalus. Jei žinote, kur galima nusipirkti kokoso pieno - padarykite sau dovaną.

Liesas pienas

Išgerkite kasdien po stiklinę lieso pieno, net jei jums tai ir nepatinka. Pienas padės atsikratyti toksinų, sukauptų kūne. Liesas pienas taip pat padeda atsikratyti viršsvorio.

Daržovių sultys

Daržovių sultys turi ne tik daug vitaminų. Jos turi teigiamą poveikį žarnynui, skatina virškinimą. Pakeitusios užkandžius daržovių sultimis, jūs neabejotinai turėsite ploną pilvuką. Kitas pliusas - pilnumo ir sotumo jausmas ateina iš karto išgėrus sulčių puodelį. Tai yra geriausias vaistas nuo persivalgymo.

Žalia ir juoda arbata

Tiek žalia, tiek juoda arbata padeda pašalinti toksinus iš organizmo, valo žarnyną ir skrandį, suteikia organizmui energijos. Žmonės, kurie dažnai geria arbatą, numeta svorio du kartus greičiau!

Arbūzo sultys

Tai ne tik labai skanus, bet ir neįtikėtinai veiksmingas kovos su nutukimu būdas. Geriau už arbūzą niekas nevalo organizmo. Šis gėrimas - puiki išieitis smaližiams.