Pasižvalgykime, kaip patraukliosios serialo herojės atrodo šiandien.

Courteney Cox

50 metų moteris augina paauglę dukrą, kurios krikšto mama yra Jennifer Aniston. Neseniai išsiskyrusi su vyru, kurį apkaltino priklausomybe nuo sekso, Courteney mirga geltonosios spaudos puslapiuose dėl savo pomėgio plastinėms operacijoms ir pavojingai mažo svorio.

Courtney vaidmuo garsiajame seriale nebuvo vienintelis, tačiau tikrai pats ryškiausias. Įdomus faktas, kad ji vienintelė iš serialo „Draugai“ pagrindinių aktorių, kuri nebuvo nominuota „Emmy“ apdovanojimui.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Jennifer Aniston

45 metų aktorė po serialo neįtikėtinai išgarsėjo ir sužibėjo Holivude. Ji vaidina įvairiose komedijose ir nors kritikų liaupsių nesulaukia, tačiau yra vertinama už puikų skonį bei stilių. Ne vienas dizaineris trokšta, Jennifer pasirodytų su jo apdaru.

Sritis, kurioje iki šiol aktorei labai sunkiai sekėsi, – meilės ir santykiai su vyrais. 2005-aisiais subyrėjus jos santuoka su Bradu Pittu, kas garsenybei buvo baisus smūgis. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Lisa Kudrow

50-ies sulaukusi aktorė ir šiandien visiems primena linksmąją Fibi. Nors žiniasklaidoje ji pasirodo labai retai, tačiau akivaizdu, kad ji labai patraukli ir charizmatiška asmenybė.

Šeimyninis gyvenimas Lisai puikiai susiklostė. Aktorė jau 20 metų ištekėjusi už simfoninio orkestro dirigento Michelio Sterno.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press