O kūno kultūros mokytoju Dalase (Teksaso valstija, JAV) visą gyvenimą dirbęs, o dabar esantis pensijoje Dale'as Irby (63 m.) tikrai nestokoja ironiško požiūrio ir stilingo užsispyrimo.

Paprastas ir kuklus amerikietis labai gerai jautėsi, vilkėdamas per savo mokytojavimo metus paprastus drabužius, rašo au.ibtimes.com. Tačiau mokyklos metraščiui, kasmet daromai vinjetei, jis ieškojo kažko reprezentatyvaus, kad nuotraukose atrodytų solidžiai.

Taip 1973 metais jis pasirinko disco stiliaus marškinius ir rudą liemenę. Kitąmet jis pasipuošė irgi taip pat. Tuomet žmona Cathy jam metė iššūkį, sakydama, kad kažin ar jis išdrįs taip pat apsirengti ir trečią kartą iš eilės.

Ji abejojo, o jis padarė. Ir taip elgėsi 40 metų iš eilės - visą savo pedagogo karjerą!

Nuotraukas, kaip keitėsi vyras, bet ne apranga, galite pamatyti ČIA.

Dabar tie marškiniai gerokai sudėvėti, o ir vilnonėje liemenėje yra porą skylučių, pasak buvusio pedagogo. Tačiau toks poelgis ir nuotraukos-liudininkės tapo interneto virusu.

Ką galima pasakyti? Vyras turi puikų humoro jausmą. Jis labai smarkiai išlošė: pirma, kasmet nereikėjo sukti galvos, kaip apsirengti; antra, tų pačių drabužių fone labai gerai matėsi, kaip keitėsi jis pats; trečia, asmenybė svarbiau nei įvaizdis.Elgiesi ne kaip visi - ir gali išgarsėti net to nesiekdamas. O svarbiausia - žvelgti į gyvenimo reiškinius su humoru.

Plojam Dale'ui.

break.com nuotr.