Vienos 40-metės nedvejoja ir neriboja savo jausmų, jei jaučia, kad vyras jas traukia, tai ir pasineria į aistringą nuotykį. Ir seksas per pirmąjį pasimatymą joms neatrodo didelis nusižengimas moralės normoms. Štai kitos kreivai dėbčioja į po barus lakstančias brandaus amžiaus moteris, o ir jaunas apšaukia morčiaus kamuojamomis kalėmis

Viena buvusi bendradarbė kažkada prie pietų stalo garsiai pareiškė: 

- Visos moterys, kurios turi feisbuką, - kekšės!

Net paspringau mėsos kukuliu išgirdusi tokį pareiškimą. 

- Bet aš ne kekšė. Feisbuke bendrauju su draugais, užmezgu naujas pažintis... - bandžiau teisintis, bet greitai gavau dvigubą smūgį.

- Kekšė, kekšė. Ar turi proto toje savo galvelėje? Niekada nerasi vyro, kuriam galėtum padovanoti savo nekaltybę, jei ir toliau taip save viešai kompromituosi!

- Ką? Kokią nekaltybę?..

Nuleidau galvą ir tylėjau, nenorėjau su ja diskutuoti jos didenybės" nekaltybės tema, mat kolegė puikiai atitinka stereotipinę senmergę. Jai 40 metų, gyvena viena, dirba iki išnaktų, neturi jokio asmeninio gyvenimo ir, panašu, nelabai stengiasi, kad toks atsirastų.

Gal ir komiška, bet ji visiems ir visur pabrėžia, kad YRA NEKALTA. Nežinau, kiek jaunikių turėtų išsilydyti dėl tokio privalumo, bet bendradarbiai akivaizdžiai tik susinepatogina ir slepia užuojautos pilnas akis. O ši, lyg aukcione parduodamas vienetinis karalienės Viktorijos laikų papuošalas, nuplasnoja aukštai iškėlusi galvą. Taip, ji žino savo vertę, kuri, jos nuomone, išauga būtent dėl taip aršiai saugomos nekaltybės.

Gal tai ir nėra tokia keistenybė, o mano kolegė yra puiki strategė, planuojanti iš šio reikaliuko nemenkai praturtėti. Štai užsienyje nekaltybės pardavimai tapo neįtikėtinai populiarūs. Viena gudruolė brazilė nepasibodėjo padovanoti savo skaistybę japonui Natsu ir už tai gavo kuklų  780 tūkt. dolerių užmokestį. 

Kita verslininkė" - Natalie Dylan. Ji rado būdą, kaip apmokėti mokslus universitete - išnaudojo savo išsaugotą turtą - nekaltybę. Teisingai sako žmonės, kad mokslas reikalauja aukų.  Jos nekaltybę nusipirkęs Dennis Hof teigia, kad iš tiesų taip ir nepasinaudojo preke". Visgi mergina iš jo gavo 250 tūkst. dolerių. 

Ir psichologai, ir mokslininkai vieningai sutaria, kad nekaltybės saugojimas iki 40 metų nėra normalus ir motyvuotas reiškinys mūsų visuomenėje. Žmonės įsimyli, mylisi, jiems kartu gera ir jie kuria šeimas. Toks savęs saugojimas gali baigtis labai liūdna vienatve... Ir mano bendradarbė, taip aršiai ginanti vyriškąją giminę ir jų teisę į moterų skaistybę, turi kažkokių neišsakytų nuoskaudų. Juk net ir saldainis, nors ir labai gardus bei gražiai įpakuotas, po kelių dešimčių metų bus nepatrauklus ar net atgrasus...