ŠYPSENA

Natūrali, šilta šypsena - tai stipriai veikiantis ir labai ryškus flirto elementas. Tyrimai rodo, kad šypsena yra vienas iš dažniausių signalų, kurie vyrams pasako apie moters susidomėjimą jais.

ŽVILGSNIS

Tai antras pagal reikšmę flirto elementas. Jį labai vertina pačios moterys. Apklausėme 80 vyrų, ir dauguma jų atsakė, kad seksuali moteris beveik visada arba dažniausiai žiūri į akis.

PALYTĖJIMAS

Prisilietimas - dar vienas labai stiprus flirto elementas. Vyrai sako, kad kai moterys lyg netyčia prie jų prisiliečia, jie supranta, jog patraukė jų dėmesį. Tyrimai rodo, kad liečiamas žmogus jaučiasi laimingesnis, ramesnis ir labiau patenkintas, tai pagerina jo nuotaiką.

Moteris, švelniai palietusi jai patinkančio vyro kūną, atrodo daug patrauklesnė. O priešingu atveju - pastato barjerą.  

ĮŽENGIMAS Į VYRO KOMFORTO ZONĄ

Vyriškiui prisilietimas tolygus seksui, ir todėl reiškia fizinį suartėjimą. Vyras mano, kad moteris, atsitraukdama nuo jo šokio ritme ar padarydama tarpą tarp savęs ir partnerio, be žodžių pareiškia nenorinti jokio intymumo. Sėdinčiai moteriai lengviau įsiskverbti į vyriškio erdvę - užtenka pasilenkti prie jo. 

AKIVAIZDŪS GESTAI

Šypsena, žvilgsnis, prisilietimas - visa tai sąmoningi veiksmai, bet kuri moteris gali jų išmokti. Tačiau yra labai daug instinktyviai daromų gestų. Pavyzdžiui, žaidimas plaukais - jis labai veiksmingas ir atlieka didžiulį seksualinį vaidmenį flirtuojant. Taip pat moterys nežymiai trūkteli pečiais arba žvilgteli pro petį, apdovanodama vyrą švelnia šypsena.

BALSAS

Ne vienas vyras jums patvirtins, kad moters balsas - gali ir sudominti, ir atstumti. Sakoma, kad silpnosios lyties atstovių balsas yra dviejų lygmenų. Pirmasis - kasdieniškas, juo kalbama paprastomis temomis, o antrasis - gilesnis, paslaptingesnis, su seksualumo niuansu. Jis dažniausiai skirtas vyrams. 

MALONUS DĖMESYS

Vyriškio išskyrimas iš viso būrio jo konkurentų, užkalbinant jį arba šalia prisėdus, - tai puiki proga pradėti filtrą. Vykite šalin blogą nuotaiką. Pokalbiai apie nemalonius dalykus nepataisomai sugadins jūsų įvaizdį.