Šios sekso pozos yra tikrai labai patogios ir gilios, todėl garantuoja maksimalų malonumą jai ir jam. Kadangi mylintis labai svarbu atsipalaiduoti tiek fiziškai, tiek emociškai, neišradinėkite lovoje dviračio. Rinkitės pozas, kurių metu jaučiatės patogiai, nes tai padės ne tik pajusti didesnį malonumą, bet ir prailginti jo laiką.

Gimnastika lovoje niekas nenori užsiimti, todėl atrinkome sekso pozas, kurios nėra sudėtingos, bet garantuoja stipriausius pojūčius. Šių sekso pozų didžiausias privalumas  ilgesnis ir intensyvesnis orgazmas tiek jai, tiek jam.

Aukštyn kojom

Moteris atsigula ant nugaros, po sėdmenimis pasikišusi pagalvėlę. Vyras atsiklaupia priešais, moteris iškelia kojas ir leidžia vyrui įsiskverbti. Čia jau tempo valdovu tampa jis, tačiau tam, kad partnerė patirtų maksimalų malonumą, vyras turi pirštais masažuoti klitorį.

Meilės poza

Ši poza ideali visiems įsimylėjėliams, kurie negali vienas nuo kito atsitraukti. Didesnio intymumo turbūt nesukuria jokia kita poza. Vienas priešais kitą atsisėdate ant grindų, o moteris savo kojomis apsijuosia jo liemenį. Vyro kojos aplink moters klubus. Ši poza skirta lėtam, lėtam ir jaudinančiam seksui...

Tinginių poza

Ši poza puikiai padeda atsipalaiduoti, todėl ją galite išbandyti net, kai nesate žvalūs ir energingi. Abu atsigulate ant šono, vyras moteriai guli už nugaros. Moters kojos akto metu turi būti suglaustos, juda ir tempą reguliuoja vyras, o moteris tik gaudo savo didįjį, intensyvųjį O.

Atvirkščia misionieriaus poza

Moteris turi atsigulti ant pilvo, po klubais pasikišti pagalvėlę. Vyras įsiskverbia iš galo. Vėlgi ritmą ir intensyvumą reguliuoja vyras, tačiau klubais gali judėti ir moteris. Tai tikrai nuostabi poza, kuri neatima daug jėgų, bet yra labai maloni... Jei neskubėsite ir tinkamai reguliuosite ritmą, stiprus ir ilgas orgazmas garantuotas.

Atbula jojikės poza

Vyras suglaustomis kojomis atsisėda ant lovos krašto, tuomet moteris atsisukusi nugarą atsiklaupia ant lovos, apžergusi vyrą (blauzdos remiasi į lovą). Vyrui įėjus į vidų, moteris juda ir valdo visą tempą bei įsiskverbimo gylį, kol jis glamonėja jos krūtis.