Vienas amerikiečių interneto portalas atliko apklausą „Kas lovoje jaudina vyrus labiausiai?". Taigi galime pažiūrėti, kas jau mūsų eržilams patinka...

Veidrodis. Dalį apklaustų vyrų iš proto veda, kai partnerė atsiduoda jam priešais veidrodį. Žvilgčioti į vaizdą – lyg stebėti erotinį filmą. O kokiam vyrui tai nepatinka.

Bet mes iš dalies sukritikavome tokį vyrų pomėgį. Manome, kad tik narcizai gėrisi atvaizdu veidrodyje, apžiūrinėja savo kūną. Uždedame pliusą, jei žavisi savo moterimi ir ją šitaip nužiūrinėja. Tačiau – kam žiūrėti į veidrodį, kai karštas kūnas rangosi šalia? 

Iš kitos pusės – jei moterys labiau savimi pasitikėtų, mylėtų savo kūną, gal labiau atsiduotų fantazijoms, dažniau rodytų iniciatyvą? O juk ne viena moteris tiesiog drovisi, galvoja, kad vyras veidrodyje naršys jos celiulitą ir matuos papų nukarimą... 

Todėl gal tas veidrodis nėra jau toks priešas. Pagaliau ir vyrą privers pasitempti ir įvertinti savo patrauklumą jums.

Bučinys. Apklausa parodė, kad vyrus jaudina drąsios, nesivaržančios moterys. O tiksliau tas momentas, kai vyras bučiuoja moterį, o ji pradeda liesti save, glamonėti. Vyras iš karto pagalvoja – jis tik pabučiavo, o ji jau alpsta nuo bučinio, jos kūnas ilgisi jo kūno, daugiau malonumo ir pasiruošę tai priimti.

Išties yra tiesos. Moteris, kuri žino savo kūną, glamonėja krūtų spenelius ar drėgną savo slaptos vietelės prieangį, tikrai jaudina vyrą. Dar ryškesnis dirgiklis – raudonas nagų lakas, kad vyras žinotų, kur koncentruotis. Moteris gali rankų mostais parodyti, kur norėtų, kad vyras pabučiuotų. Drąsiai. Lyg ir nieko sudėtingo, tačiau save glamonėjanti moteris vyrą įaudrina, vyras mato, kad moteris nori jo, nori susiliejimo ir gal net skubina save. Juk žinome, kad moteriai reikia ilgesnės preliudijos, kad įkaistų ir pasiektų orgazmą.

Nuotr. Shutterstock

Poza. Kad ir kiek pozų pateiktų Kamasutra, tačiau apklausti vyrai pasidalijo į dvi dalis, įvardindami pozą, kuri juos jaudina labiausiai. Vienai daliai vyrų važiuoja stogas nuo šuniuko pozos – būtent ji leidžia peniui giliai įsiskverbti, o tai garantuoja malonumą.

Kita dalis balsus atidavė jojikės pozai – vyrams patinka apžiūrinėti moterį, stebėti jos kūno linkius, girdėti aimanas ir liesti krūtis, matyti raudoniu nusidažančius skruostus.

Ką mes galime pasakyti? Pirmos grupės vyrai moteris nori valdyti, jas paimti. Konservatyvesnėms moterims net ir nepatinka šuniuko poza, nes tai asocijuojasi su prievarta, negalėjimu pasprukti, savotiškais spąstais. O jei dar vyras diktuoja ritmą, tai... Tačiau daugumai moterų ši poza priimtina, nes iš tiesų padeda greitai pasiekti orgazmą. Ryte toks šuniuko greitukas – pats tas.

Dėl jojikės pozos. Čia jau vadovauja moteris. Ji turi gerai pažinoti savo kūną, jausti penį, jo galimą jaudinančią trintį. Pagaliau, jei moteris prigula ant vyro, tai stimuliuojamas ir klitoris. Pavojus, kad iš malonumo nuvažiuos ne tik stogas, bet ir pati nuslysite nuo žirgo. Būkite dėmesinga raitelė, pasverkite savo jodinėjimo riziką, nes iš to malonumo ir aistros galite traumuoti penį. O tada jau menki juokai...

O šiaip – kai mylima moteris ir mylimas vyras, tai patinka viskas: prie viryklės klubus sukinėjanti moteris atrodys patraukliai, su dulkių siurbliu besidarbuojantis vyras irgi gaus patrauklumo taškų. O užvis labiausiai vyrą traukia pailsėjusi, geros nuotaikos moteris, apdovanota vyro nors maža dovanėle – gėle, arbatos puodeliu, šokoladu...