Vandens ženklai pasiges partnerio dėmesio, o Ugnies ženklai, priešingai, maudysis priešingos lyties dovanojamame dėmesyje.

Oro ženklams vertėtų susitelkti ties partnerio poreikiais, o Žemės ženklai geriausiai jausis artimų žmonių bei mylimo partnerio draugijoje.

AVINAS

Meilės dienos išvakarėse jūs ir jūsų partneris jausite ypatingą harmoniją santykiuose. Jūsų laukia daug malonių akimirkų ir siurprizų. Surenkite savo mylimajam romantišką vakarą  jį nustebins jūsų pastangos ir dėmesys.

Vienišės Valentino dienos išvakarėse gali sutikti žmogų, kuris padovanos teigiamų emocijų puokštę. Tikėtina, kad su šiuo asmeniu susiklostys ilgalaikiai santykiai.

JAUTIS

Ši savaitė jums abiem su partneriu bus gyvybinga ir įdomi. Valentino dieną mylimas žmogus jus nustebins, dėl ko visą savaitę skraidysite padebesiais, gerai jausitės jo draugijoje. Bet kokia bendra veikla suteiks jums kalną pasitenkinimo.

Vienišių šią savaitę laukia netikėtas susitikimas su senu pažįstamu  vėliau tai gali peraugti į rimtą pasimatymą švento Valentino dieną. Būkite atidi, rinkdamasi tą vakarą palydovą, nes tai lemtingai paveiks jūsų gyvenimą.

DVYNIAI

Šią savaitę būsite ypač emociškai gyvybingos. Jūsų nuotaika veiks santykius su mylimu asmeniu.
Valentino dieną būkite švelnesnė, nuolaidesnė partneriui  jis itin stengsis jums įtikti.

Jei esate vieniša ir nusiteikusi naujoms pažintims ir įspūdžiams, tai šią savaitę netgi galite surasti tai, ko taip ilgai ieškojote; svarbiausia  pasirinkite tinkamą elgesio su nauju asmeniu modelį.

VĖŽYS

Šią savaitę galite jaustis ne itin komfortiškai dėl permainų jūsų gyvenime. Tai neturėtų paveikti jūsų santykių su mylimu žmogumi, netgi priešingai  buvimas su juo jus nuramins, pasijusite esanti savo rogėse. Būtinai suorganizuokite romantišką pasimatymą - tai jums abiems įsirėš ilgam laikui.

Savaitės pradžioje vienišės gali sutikti įdomią asmenybę. Kad pratęstumėte pažintį, spinduliuokite visą savo žavesį. Gali būti, kad su nauju pažįstamu sutiksite ir Valentino dieną.

LIŪTAS

Jūsų pozityvus nusiteikimas užkrės ir aplinkinius teigiamomis emocijomis. Be abejo, tai palankiai veiks santykius su mylimuoju. Valentino dieną parenkite jam staigmeną, kuri atitiktų jo skonį  tai santykiams suteiks naują kryptį.

Jei esate vieniša ir jau senokai dūsaujate dėl vieno artimo pažįstamo, tai dabar pats metas prisipažinti apie savo jausmus. Likimas  jūsų rankose!

MERGELĖ

Ši savaitė jums bei partneriui nebus pati geriausia. Kad išvengtumėte konfliktų, leiskite savo antrajai pusei užsiimti savais reikalais ir nepradėkite dėl smulkmenų ginčytis. Įsimylėjėlių vakarą praleiskite drauge  tai turėtų ištirpdyti ledus santykiuose. Nors šiek tiek...

Nuo naujų pažinčių turėtumėte susilaikyti  jos nežada nieko gero. Geriau patyrinėkite savo aplinką  gali būti, jog šalia yra asmuo, kurio jūs visai nepelnytai vengiate.

SVARSTYKLĖS

Savaitė labai palanki išvykoms ir romantiškoms kelionėms. Tačiau jei aplinkybės vers gyventi sėsliai, tai bent Valentino dienos vakarą išeikite su mylimuoju pasivaikščioti po parką ar pasidaryti po neregėtas teritorijas užmiestyje.

Jei norėsite užmegzti naują pažintį, pasistenkite daugiau dėmesio skirti potencialaus partnerio išvaizdos bei elgesio detalėms. Jeigu jums kažkas nepatinka ar atrodo keista, geriau dairykitės kitos kandidatūros.

SKORPIONAS

Įsimylėjėlių dienos savaitė žada jums įvairovę ir turiningumą tiek įvykių, tiek emocijų atžvilgiu. Skirtingai nuo partnerio, jums greitai gali išsekti jėgos, todėl paramos ieškokite mylimojo glėbyje. Laimei, jis tai galės jums suteikti.

Vienišėms patartina nesidairyti į priešingos lyties atstovus. Potencialūs partneriai nenusiteikę rimtiems santykiams, todėl būkite budri, atsargi  geriau išlaukite palankesnio momento.

ŠAULYS

Šią savaitę partneris jus gali įtraukti į ginčą, kuris, jūsų manymu, bus visiškai beprasmis. Tačiau neskubėkite atakuoti jo atsakomaisiais kaltinimais, o geriau atidžiai išklausykite. Gali būti, jog mylimojo kaltinimai, jūsų nuostabai, turi rimto pagrindo. Idealu būtų, jei nesklandumus išspręstumėte iki Valentino dienos.

Naujų pažinčių neieškokite  jos neatneš nieko gero. Verčiau sielai artimo žmogaus pasidairykite savo aplinkoje.

OŽIARAGIS

Jums stigs teigiamų emocijų. Atrodys, jog artimas žmogus jums bei santykiams skiria nepakankamai dėmesio. Tačiau visų įsimylėjėlių dieną pasistenkite mėgautis partnerio draugija be jokių apribojimų.

Šią savaitę naujoje kompanijoje jausitės ne itin patogiai ir jaukiai, todėl stenkitės didžiąją laiko dalį leisti su artimais žmonėmis.

VANDENIS

Savaitė itin turtinga teigiamų akimirkų, kurių jums padovanos partneris. Būkite jautri, rūpestinga, nuoširdžiai priimkite komplimentus bei dėmesio ženklus, pati jų negailėkite partneriui. Turite mylimąjį motyvuoti ir skatinti, kitaip visos malonės baigsis. Kaip dėkingumo ženklą Valentino dienos proga įteikite mylimajam siurprizą.

Jei teks susipažinti su naujais asmenimis, nepataikaukite, būkite savimi. Bet koks nenuoširdumas sugadins įspūdį apie jus. O jei nepabijosite įvardinti savo trūkumų, tai užsirekomenduosite kaip stipri, savimi pasitikinti asmenybė.

ŽUVYS

Savaitė bus sunki tiek jums, tiek partneriui. Susikaupusios problemos nukris visu svoriu, jas spręsti bus gana sudėtinga jums abiem. Tačiau jei nepasiduosite emocijoms ir suvienysite jėgas (nors per Valentino dieną), tai viskas pavyks sklandžiai. 

Netikėtai pradžiugins susitikimas su senu pažįstamu. Leiskite jus merginti  gali būti, kad jo ketinimai jūsų atžvilgiu gana rimti.