Virtuvė

Ne atsitiktinai virtuvę vadina „namų širdimi". Būtent čia jūs pasisemiate energijos tiek praktine, tiek ir energine šio žodžio prasme. Netvarka virtuvėje, neplauti į kriauklę suversti indai geba ne perkeltine, o tiesiogine prasme iššaukti negalavimus, o tuo tarpu švari ir tvarkinga virtuvė skatina žvalumą bei energija užkrečia jus ir visą šeimą.

Žinote iš kur kilo tradicija kabinti virtuvėje svogūnų, česnakų arba pipirų pynes? Pasirodo, kad daržovės puikiai sugeria visą negatyvą. Jei turite galimybę, virtuvės kampe pakabinkite svogūnų pynę - ir interjerą papuošite, ir aplinką pagerinsite.

Dar vienas svarbus dalykas virtuvėje - druska. Manoma, jei namuose pasibaigs druska - lauk bėdos. Yra paprastas sprendimas: nusipirkite atsarginę pakuotę druskos, padėkite ją į atokiausią kampelį ir nesinaudokite ja - taip ji niekada nepasibaigs.

Svetainė

Tai erdvė, kur susirenkate visa šeima, kartu leidžiate vakarus, bendraujate, priimate svečius. Čia vyksta apsikeitimas energija. Tačiau, deja, ne tik teigiama. Būtent todėl taip svarbu šį kambarį kaip įmanoma dažniau šlapiai valyti. Juk vanduo gerai nuplauna visą negatyvą.

Koridorius

Prieškambaris - tai jūsų namų arterija. Čia esanti netvarka tolygi spūstims keliuose. Šlamštu užverstas koridorius ne tik sukuria trukdžius šviesai ir teigiamiems dalykams skverbtis į jūsų gyvenimą, bet ir paskatina dažnus barnius bei nesantaiką šeimoje.

Miegamasis

Vieta miegui, poilsiui, jėgų atstatymui. Šis kambarys atlieka žmonių ir jų santykių atnaujinimo funkciją. Netvarka jame išprovokuoja silpnumą ir depresiją.

Vonios kambarys

Būtent šiame kambaryje mes dažniausiai susitvarkome savo išorę ir ruošiamės bendravimui su pasauliu. Netvarkinga vonia parodo žemą savęs vertinimą. O švari vonia - puikios savijautos ir tiek sielos, tiek ir kūno sveikatos bei jaunystės pojūčio garantas.

Tualetas

Tualetas energiškai yra susijęs su jūsų slaptomis mintimis ir jausmais, su dalykais, paslėptais nuo pašalinių akių. Kai ši patalpa yra netvarkinga, jūs užspaudžiate savo intuiciją ir įžvalgą. Nešvarus tualetas rodo, kad jūsų gyvenime yra begalė problemų, kurių ne visai suprantate ir nežinote, kaip jas išspręsti. Tai pasakytina ne tik darbą, bendravimą su žmonėmis, bet ir asmeninius santykius.

Prietarai (norite paisykite, norite - ne):
1. Tegul kiekvienas šeimos narys turi savo rankšluostį. Jei naudositės vienu - susipyksite.
2. Kai dengiate stalą, šaukštus dėkite įdubimu žemyn, kad pašaliniai nesikištų į jūsų šeimą.
3. Neduokite adatos be siūlo - patirsite nepriteklius ir pinigų stygių.
4. Neperženkite šluotos, nes susirgsite.
5. Nesidėkite vyro kepurės - pasibaigs meilė ir švelnumas.
6. Nedėkite raktų ant stalo - pablogės atmintis.