Prieš šešerius metus Rene buvo liekna, silpna ir kompleksuota niekuo neišsiskirianti moteris. Tačiau kartą su draugais apsilankiusi moterų kultūrizmo varžybose ji suprato, kad viena iš tų raumeningų dalyvių vieną dieną nori būti ji pati.

Rene kadaise svėrė 56 kilogramus. Dabar jos svarstyklės rodo 89. „Kultūrizmas veikia kaip atvirkštinė anoreksija. Žiūri kas rytą į veidrodį ir galvoji: „Aš atrodau per liesa“, – neslepia ji.

Kultūrizmas jai suteikė pasitikėjimo savimi. Amerikietė tapo stipresnė ne tik fiziškai, be ir psichologiškai. Sutvirtėjusi, ji surado drąsos nutraukti savo nelaimingą santuoką, kuri ją varė į neviltį.
moteris makiažas

„Esu labai patenkinta šiais raumenukais“, – savo kūno formomis džiaugiasi Rene. Norint turėti tokį kūną, jai tenka prakaituoti sporto salėje šešias dienas per savaitę.

Rene tenka laikytis griežtos dienotvarkės ne tik sporto salėje. Ji privalo valgyti kas tris-keturias valandas, penkis patiakalus per dieną. Jos maisto racionas yra griežtai suplanuotas keliems mėnesiams į priekį. Per dieną ji suvalgo 1 kilogramą vištienos krūtinėlės. Per savaitę – 150 kiaušinių.

Kultūrizmo trenere dirbanti moteris sako, kad neturi galimybės užmegzti santykių, nes visą savo laiką turi skirti sportui. Dėl treniruočių tenka praleisti susitikimus su draugais ir giminaičiais, kalėdines šventes, netgi vaikų gimtadienius.

Kaip tvirtas vyras atrodanti Renet neslepia, kad norėtų įsigyti moteriškų suknelių, tačiau negali, nes netelpa. Drabužiai plyšta per pečius. Be to, eidama apsiprekinti, ji visada vedasi pažįstamą, kuris galėtų paduoti prekių iš viršutinių lentynų. Dėl plačių pečių ir nugaros raumenų ji negali pilnai iškelti į viršų rankos.

Tačiau šios aukos, pasak R. Campbell, tikrai vertos to, kuo ji yra dabar.
My life as a female bodybuilder

As pro-bodybuilder Rene Campbell, 38, prepares for a competition in the United States, her body starts to show signs of major strain.
Posted by The Guardian on 2015 m. spalio 21 d.