Visas pasaulis lyg pro padidinamąjį stiklą stebi princo Williamo ir Kates Middleton santykius. Šiai porai nieko neprikiši! Jie visada atrodo beprotiškai įsimylėję, vienas kitam demonstruoja pavydėtiną dėmesį ir nesustoja dalinę šypsenas. Štai per garsųjį Vimbldono teniso čempionatą, kuris vyko visai neseniai, paparacų įamžinta pora atrodė tiesiog nuostabiai. Tačiau visi puikiai žino, kad tiek Williamui, tiek Katei teko pereiti labai sunkų išbandymų ruožą, kad galėtų džiaugtis tokia šeimos idile. Žiniasklaidos dėmesys, apkalbos, spaudimais jaunai merginai dėl to, kad ji neturi karališkojo kraujo...  

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nors ir sunkus buvo Kates Middleton ir princo Williamo kelias į laimę ir ramybę, tačiau jiems dėl savo meilės neteko paaukoti karališkosios karūnos. Štai Belgijos princui Amedeo ir žmonai Elisabettai Marijai Rosboch von Wolkenstein gresia būtent tokie nemalonumai. Pora, kuri liepos mėnesį atšventė vienerių metų santuokos jubiliejų, tuo pačiu ir patvirtino šokiruojantį faktą: princas atsisako savo vietos į sostą (jis šiuo metu yra šeštas). Amedeo šią savaitę pateikė oficialius dokumentus, kurie patvirtiną šį atsisakymą. 

Kodėl teko imtis tokių drastiškų veiksmų? Kaip žinia, Amedeo yra vyriausias karaliaus Alberto II ir karalienės Paolos anūkas, karaliaus Philippes sesers Abdykowanie sūnus. Pernai, besiruošdamas santuokai, princas negavo karaliaus Philippes sutikimo ir palaiminimo, tad sulaužė karališkuosius įstatus. Skaudžias pasekmes dėl mylimosios jis pajuto prabėgus metams.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press