Kaip vyrai vadina moterų krūtis ir makštį, o jos savo mylimųjų penį? Kažkokie laisvesni pavadinimai tiesiog būtini, juk šie - šalti lyg ledas. Viename internetiniame portale, kur žmonės ieško antrosios pusės, užsiplieskė būtent tokia diskusija: kaip vadinate savo ir mylimojo lytinius organus?

Štai populiariausi pavadinimai, kurie gali priversti ir išrausti, ir suglumti, ir labai daug kartų nusišypsoti. 

Pasirodo, kad nemaža dalis mūsų visuomenės - kulinarijos gerbėjai, seksualiuose pokalbiuose su antrąja puse atrandančių labai skaniai nuteikiančių epitetų: dešra, razinėlė, meilės iešmas, avietė, čiulpinukas, agurkas ir t.t.

Tenka pripažinti - internautų vaizduotė tikrai labai laki, bet kodėl užstrigusi virtuvėje? Ar maisto kultas taip stipriai įleidęs šaknis mūsų pasaulėžiūroje? Labai buitiškai ir vulgariai turėtų nuskambėti porelės pokalbis: Tu man parodyk savo razinėlę, pas ją ateis tuoj mano agurkėlis.

Kita kategorija - flora ir fauna. Iš čia žmonės taip pat semiasi labai daug išminties. Štai moterys savo brangiausiųjų pasididžiavimus vadina taip: aras, erelis, snapas, ungurys, kirmėliukas, sliekas, peliukas. O vyrai švelniai savo partnerių lytinę vietelę šaukia pelyte, katyteboruže, žiedeliu, rože, meškute ir t.t.

Negaliu nesistebėti, ką bendro gali turėti žemėje besikuičiantis šlykštus sliekas ir penis? Forma - taip, lyg ir tokia pati. O daugiau? Manau, kad ne vieną vyrą išmuštų šalto prakaito banga, jei iš moters lūpų išgirsta tokį subtilų pavadinimą.

Vyrukai taip pat neatsilieka - jų intymių pavadinimų artilerija ne vieną moterį privers žagtelėti. Viena svetainės lankytoja visiems garsiai pasiguodė: Nežinau, kaip reaguoti ir elgtis, bet pavargau... Mano vyras sekso metu mano mano makštį vadina kalyte. Tai mane siaubingai erzina ir liūdina, jaučiuosi lyg viešnamio merga, per naktį į save įsileidžianti kelias dešimtis vyrų...

Stiprioji lytis, pasirodo, yra linkę mistifikuoti ir išaukštinti savo penį. Jie teigia, kad jį vadina geriausiu draugu, draugužiu, milžinu, galiūnu, darbštuoliu, visagaliu, karaliumi. Atsirado net tokių, kurie jį labai individualizuoja, suteikia vardą, pavyzdžiui: Mikas, Petras, Jonas, Martynas II-asis, Džimis ir t.t.

Dar viena tendencija labai susijusi su tuo, kaip mūsų lytiniai organai atrodo ir kokią funkciją atlieka. Kartais jie net susiejami tarpusavyje, pavyzdžiui, urvelis ir peliukas, urvelis ir gyvačiukas, skylutė ir kamštis, pelkė ir krokodilas

Akivaizdu, kad lietuvių kalboje netrūksta pačių spalvingiausių žodžių, kuriais galime vieni kitus ir pradžiuginti, ir įžeisti. Galbūt sekso metu reikėtų tiesiog mažiau pliurpti, nes iš burnos išdribusi rupūžė gali atšaldyti net ir karščiausius jausmus.