Jos užpakalis kelia siaubą

ALGIRDAS: Šioje nuotraukoje matau visišką stiliaus nesusipratimą. Pirmiausia, moteris nelabai suvokia, kad nėra liekne it smilga. Tokio tipo kelnės dar labiau darko jos figūrą. Tiesa pasakius, ji stora, o oda dar labiau išryškina milžinišką jos užpakalį. Rausvi kailiniai ją paverčia milžinišku meškinu, kuris gali drąsiai keliauti į vaikų gimtadienį. Jiems patiktų toks personažas!

Jei tokia mergina prie manęs prieitų klube, bėgčiau neatsigręždamas, nes pagalvočiau, kad mane kabina transvestitas arba labai labai nesimpatiška mergina. Manau, kad nuvalius toną makiažo ir normaliai aprengus, ji atrodytų visai simpatiškai.

Nuotr. Vida Press

Ar ji pati siuva sau drabužius?

VITALIJUS: Akivaizdu, kad tai viena seksualiausių garsenybių, kurias dažnai matome žurnaluose. Jos veidas, ideali ir labai moteriška figūra, nauja šukuosena... Viskas atrodo labai gražiai ir vilioja ne vieną vyrą, tačiau su apranga yra problemų. Ji, švelniai tariant, atrodo lyg kaliausė, nes apsirengia viską, kas pasitaiko po ranka. Ar ji negalėtų pasisamdyti stilisto? Juk turtingos damutės dažniausiai taip daro. Įtariu, kad dabar ji pati susikuria savo stilių.

Nuotr. Vida Press

Ji labai seksuali, bet parodo per daug

JUOZAS: Man labai patinka, kaip atrodo ši moteris, Nors, nemeluosiu, net nežinau jos vardo ir pavardės. Negaliu atsispirti blondinėms ir didelėms krūtims. Ši moteris viską turi! Turiu tik vieną pastebėjimą: kartais reikėtų rengtis ir atrodyti kiek paprasčiau ir mažiau išryškinti savo formas. Mūsų, vyrų, tokia psichologija: reikia palikti vietos fantazijai. 

Nuotr. Vida Press

Kaip jai taip leidžia vyras?

VITALIJUS: Pirma mintis, kai pamačiau šį Kim įvaizdį: kodėl reikėjo užsitempti šias pėdkelnes ant viršutinės kūno dalies? Nesu stiliaus žinovas, bet būčiau bent liemenėlę užsidėjęs, nes dabar bendras vaizdas atrodo labai graudus. Kaip vyras labai žaviuosi iškiliais moterų biustais, tačiau šiuo atveju įvaizdis ne seksualus, o vulgarus. Jei būrų apsirengusi paprastą palaidinę, atrodytų visai kitaip. Nuotraukoje matau, kad greta kulniuoja jos vyras, ir man smalsu, kodėl jis žmonai leidžia taip išsidarkyti? Aš savo mylimajai niekada neleisčiau taip apsirengus išeiti iš namų... 

Nuotr. Vida Press

Vyrams ji kelia siaubą: tona makiažo ir nulis stiliaus

MARTYNAS: Siaubinga! Geriau niekada nebūčiau pamatęs šios moters. Pirmiausia į akis kliūna jos nenatūralus įdegis. Veidas atrodo ne seksualiai rusvas, o oranžinis... Visiška makiažo nesėkmė. Plaukai kažkokie sulipę, o apranga parodo labai prastą stiliaus jausmą. Taip atrodo, kad ji susivyniojo į užuolaidą ir iškeliavo į balių. Mano nuosprendis negailestingas: Kim Kardashian – viena nestilingiausių šių laikų moterų.

Nuotr. Vida Press