Tačiau kartais tos vietos nėra tokios jau saugios ar patogios kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Yra kelios pagrindinės priežastys, kodėl žmonės mylisi ne lovoje.

Pirma - nori išbandyti kažką naujo, įdomaus, ekstremalaus. Antra - neturi, kur kitur tai daryti. Gali būti ir kitų priežasčių, pavyzdžiui, jeigu pora ilgai nesimatė, gali nebeatlaikyti susikaupusios aistros bangos ir, pakeliui namo, tai padaryti tiesiog automobilyje, parke ar miške.

Mūsų darbas įspėti, kad kai kurios netradicinės vietos užsiimti seksu yra gana pavojingos. Jei vis dėlto nuspręsite rizikuoti, turėtumėte žinoti, kokiose vietose reikėtų būti atsargesniems.

Sofa

Taip, tai tiesa. Turbūt sunku patikėti, jog tai gali būti pavojinga vieta, juk ji minkšta ir patogi. Tačiau tyrimai rodo, jog dėl sekso traumų besikreipiantieji į medikus dažniausiai susižaloja mylėdamiesi ant sofos. Pagrindinė priežastis - ši apvirsdavo! Bet jeigu jūsų sofa yra pristumta prie sienos, galite nesijaudinti, svarbiausia, nenukristi.

Automobilis

Nederėtų partnerio tenkinti oraliniu būdu, kai šis vairuoja. Vien Amerikoje per metus užfiksuojama maždaug 6,5 milijono automobilių avarijų, kurios įvyksta dėl oralinių žaidimų. Vargu ar vairuotojas gali susikoncentruoti į kelią, kai tarp kojų ugnikalniai veržiasi...

Tačiau ir stovinčiame automobilyje mylėtis yra gana pavojinga. Žinoma, yra daug nuomonių:  vieniems patinka itin nuošalios vietos, kitiems patinka jausti baimę būti užkluptiems. Bet kokiu atveju pravartu iš anksto pagalvoti, kurioje vietoje norėtumėte mylėtis.
Jei jums patinka romantika, vietos seksui ieškokite gamtoje, toliau nuo miesto. Jei trokštate ekstremalių pojūčių, ieškokite oazės tik judviem arčiau viešųjų erdvių. Tačiau atminkite, kad mylėtis viešoje vietoje draudžiama! Todėl visuomet išsirinkite tokią aplinką, kurioje yra maža tikimybė, kad jus užklups praeiviai ar policija.

Paplūdimys

Erotinių žaidimų metu paplūdimyje esantis smėlis gali patekti ten, kur nereikia, ir sukelti nemalonių pojūčių ar net uždegimą. O jeigu smėlis įkaitęs, tikrai nudegsite intymių (ir ne tik) vietų odą. Dar prisiminkite, kad ant smėlio esate ne tik jūs, bet ir daugybė smulkių gyvių: vabalėlių ir voriukų.

Meilės žaidimai vandenyje taip pat turi daugiau minusų nei pliusų. Puiku tai, kad bet koks daiktas vandenyje sveria mažiau nei sausumoje, todėl galite išbandyti pozas, kurios sausumoje atrodo neįmanomos. Tačiau jūros vanduo moteriai gali sukelti nemalonių pojūčių - vanduo išplauna natūralias išskyras. O gėlame vandenyje seksą geriau pamiršti - jame knibžda bakterijų ir mikrobų.

Spinta

Keista, tačiau dešimtadalis sekso traumų patiriamos mylintis... spintoje. Na, aš net nesugalvočiau ten lįsti. Ant mano aukštakulnių kolekcijos ir šilkinių palaidinių joks eržilas nevertas gulėti! Bet jei kažkam tai atrodo puiki vieta mylėtis, smerkti negalima. Dažniausiai spintoje patiriamos galvos arba nugaros traumos.

Dušas

Seksas duše yra tikrai labai malonus, tačiau nereikia būti genijumi, kad suvoktumėte kaip ten slidu... Šlapi ir muiluoti kūnai gali išsprūsti vienas kitam iš rankų pačiu netinkamiausiu metu, todėl prieš užsiimdami meilės žaidimais duše arba vonioje, būtinai pasitieskite kilimėlį.

Hamakas

Besisupantis hamakas tikrai leis pajusti visą ekstremalaus sekso žavesį. Bet tik su sąlyga, kad hamakas bus pakabintas sodybos ar kaimo trobos kieme. Tačiau išvirsti iš jo tikrai nesudėtinga, todėl nerekomenduojama kabinti aukštai. Taip pat dėl per smarkaus siūbavimo gali nutrūkti hamako virvės, Būtent ši nelaimė pati baisiausia - galite susižaloti nugarą, galvą ir net lytinius organus.