Taigi, ką byloja jūsų ausys? Pirmiausia jas gerai apžiūrėkite veidrodyje, įvertinkite jų formą, ypatingas savybes, tai, kas jums atrodo svarbu ir pastebima. 

Padėtis: 

- Jeigu jūsų ausys yra tame pačiame lygyje su antakiais arba aukščiau negu antakiai, esate intelektualus, sumanus žmogus, linkęs į menus arba mokslinį darbą. Nė viename iš gyvenimo etapų neturėtumėte skursti, tačiau vargu, ar būsite milijonierė - verslas nėra jūsų arkliukas. Nesivelkite į neaiškius finansinius reikalus, nepasitikėkite mažai pažįstamais žmonėmis, jie gali sugriauti ilgai jūsų puoselėtus planus.

- Jeigu ausys yra žemiau negu antakiai, esate praktiška ir žinote, ko reikia, kad jaustumėtės patogiai ir gerai. Jūsų prioritetas ir siekiamybė - stabili, graži šeima. Tikėtina, kad būtent tai ir turite arba turėsite: mylintį vyrą, vaikus, namus. Galimas daiktas, kad jūsų vaikystė buvo audringa ir maištinga, tad vėlesniais gyvenimo etapais jums norėsis stabilumo ir komforto. 

Dydis ir fizinė charakteristika:

Didelės ausys: gyvybingumo ir nepriklausomybės požymis. Esate itin energingas, nuotaikingas žmogus, kuris savo gyvenimą sutvarko taip, kad užsiimtų tik mėgstama veikla. Jūs linkusi išklausyti aplinkinius, tačiau dažniausiai vis tiek vadovaujatės savo nuomone. Mėgstate visada viską žinoti, puikiai orientuotis situacijoje, paslaptys ir neaiškumai jus gali įstumti į depresijos liūną.

Dideli ausų speneliai. Gal jie ne tokie įspūdingi, kaip Budos, bet jie vis tiek simbolizuoja neįtikėtiną sėkmę. Laimė jus suranda visur (dar ir dėl to, kad žinote, kaip mėgautis gyvenimu). Jūs lengvai susirandate antrąją pusę, užmezgate naujas pažintis, todėl tikrai neliksite vieniša. Be to, turite ištikimų draugų, kurie visada išties pagalbos ranką.

Trikampiai ausų speneliai. Tai speneliai, kurie tari prilipę prie veido, jie nėra atskiri, „tabaluojantys". Tokia spenelių forma rodo, kad nesate artima su tėvais, todėl vaikystė galėjo būti sunki. Jums sunku pasitikėti žmonėmis, atverti savo širdį, todėl sunkiai rasite žmogų, kuris jus lydės visą gyvenimą. Tikėtina, kad šeimą sukursite brandžiame amžiuje.

Ugnikalnio ausys. Taip vadinamos ausys, kurių kaušeliai smailėjantys. Tai kūrybingo, nepriklausomo, maištaujančio žmogaus požymis. Jūs - netradicinė, alternatyvių pažiūrų asmenybė.

Dideli ir apvalūs ausų kaušeliai. Jūs labai protinga, tačiau ne akademiniu požiūriu - nebūtinai turėjote būti pirmūnė mokykloje. Jūs lengvai suvokiate aplinką, reiškinius, tačiau savo intelektą naudojate tik tose srityse, kurios jus išties domina. Vaikai, su tokia ausų forma, turėtų būti skatinami surasti savo nišą. Tuomet jų gyvenimas bus itin sėkmingas.

Atlėpusios ausys byloja, kad neturėjote idealios vaikystės ir nesate artima su tėvais. Tačiau jūs esate energinga ir fiziškai stipri - trūnijimas biure tikrai nėra jūsų pašaukimas. Tikėtina, kad dirbate aktyvų darbą, daug keliaujate, bendraujate su daug skirtingų žmonių. Būkite atsargi, nes taip lėkdama galite nesukurti šeimos...

Nematomos ausys. Tai ausys, kurios itin prigludusios prie galvos. Jos byloja apie laimingą vaikystę ir gerus santykius su tėvais. Kita vertus, jeigu vidinė jūsų ausų kremzlė labiau išsišovusi negu pačios ausys, jums teko patirti sunkumų mokantis ir pažįstant pasaulį.

Spalva. Jeigu jūsų ausys yra šviesesnės už jūsų veidą, galimas daiktas, kad tapsite įžymybe. Gal ir nebūsite turtingiausia pasaulio moteris, tačiau žmonės apie jus tikrai žinos. Tai itin geras požymis žmonėms, susijusiems su pramogų pasauliu.

- ApgamaiJeigu ant ausų turite apgamų, vadinasi, esate inteligentiška asmenybė, kuri itin rūpinasi savo tėvais.