Flirtuoti galima bet kur - stotelėje, parduotuvėje, bare. Žinoma, ne visi išvardinti būdai tiks - teks reaguoti į aplinkybes. Juk neimsite troleibuse kryžiuoti kojyčių, kaip Sharon Stone herojė „Esminiame instinkte". Vieta, laikas bei kitos aplinkybės turėtų pasufleruoti, kokių veiksmų reiktų imtis. Tačiau kelios sąlygos vis dėlto būtinos: pirma, nusižiūrėtas vyras turėtų būti jūsų erdvėje ir pasiekiamas, antra, jūs turite būti psichologiškai pasirengusi susitikimui su juo (jaustis tvirta ir pasitikinti savimi).

PSICHOLOGINIS PASIRENGIMAS
Svetainė woman.ru pataria, kaip pasiruošti ir sureguliuoti bangas gundymo seansui.
1. Prisiminkite tą gyvenimo momentą, kuomet jautėtės ypač gerai, kai jums užėmė kvapą nuo malonaus jaudulio ir polėkio. Tai gali būti važinėjimasis linksmaisiais kalneliais, šuolis parašiutu ar maudynės nuogai naktį. Taigi prisiminkite kiekvieną savo pojūtį ir pasinerkite. Kai būsite pasirengusi, pradėkite veikti.
2. Jei norite, kad erotiniai fluidai imtų sklisti, atgaivinkite pačius jausmingiausius gyvenimo momentus.
3. Tuomet suformuluokite savo tikslą - ko norite pasiekti savo veiksmais? Formuluotė turi būti tokia, kad visa tikslo realizacija priklausytų tik nuo jūsų, o ne nuo kitų asmenų. Mintyse frazę „Tegu vyrai dėl manęs kraustosi iš proto" paverskite kita - „Aš galiu išvesti iš proto bet kurį vyrą". Venkite junginių „Aš noriu", „Aš būsiu", nes taip ir liksite amžinai norinčios ir laukiančios gražesnio rytojaus. O juk jūs norite kažko gauti, kažko pasiekti savo apgalvotais veiksmais?

GUNDYMAS BE KŪNO KONTAKTO

Plaukai. Tai vienas iš ryškiausių ir aiškiausių seksualinių dirgiklių. Jei sėdite priešais vyrą, kuris jums patinka, tai lėtu ir atsargiu rankos mostu pasitaisykite plaukų sruogą, permeskite plaukus ant peties, sukite tarp pirštų ar tiesiog glostykite. Galite ir tik krestelėti galvą, kad plaukai nubanguotų (ypač jei tikrai turite kuo pasigirti). Kai kurie vyrai gali lyg pakerėti žiūrėti, kaip plaukai sklinda jums tarp pirštų, kaip vėl tiesiate ranką jų pataisyti. Tai iš tiesų jaudina. Net jei plaukai trumpi, galite tai daryti - perbraukti ranka, krestelėti galvą. Esmė - judesio grakštumas, lėtumas. Nebūkite vyriška moteris kampuotais ir staigiais judesiais. Būkite katė. Tai pakaitins ir vyro vaizduotę, kad esate tokia neskubanti, atsiduodanti ir miela lovoje, o ne besielgianti lyg pabaidyta kumelė.

Rankos. Grakštūs ir aptakūs judesiai, rankų mostai suteikia moteriai elegancijos, sudaro nepasiekiamumo įspūdį. Signalas vyrui: ji žino savo vertę, yra išdidi ir save gerbianti karalienė ir jeigu ieško, tai sau lygaus vyro. O ar ne vyro svajonė pasiekti tą, kuri atrodo nepasiekiama, dėl kurios reikia nors šiek tiek pavargti? Tai tarsi iššūkis. Todėl neskaldykite rankomis oro, nekapokite „vertikalių ir horizontalių tiesių" pašnekovui prieš akis, lyg būtumėte su juo kovos lauke.
Net jei vyras suvokia, kad viliojate ir žaidžiate, tai turi būti skanu, o ne vulgaru. Vyras bus karalius, jeigu šalia - karalienė.

Riešai. Tai dar vienas kai kurių vyrų fetišas. Jiems patinka vidinė riešų pusė. Taigi keletas žvilgančių apyrankių ar koks „netyčinis" rankovės pasitaisymas - ir vyro žvilgsnis nukryps ten, kur reikia.

Lūpos. Jos turėtų būti šiek tiek pravertos, tikrai ne kietai sučiauptos. O jeigu kokiame nors vakarėlyje dar jas seksualiai apsilaižysite (galite pasitreniruoti namuose prieš veidrodį, kad neatrodytumėte kaip karvė), tai staigiai pasiųsite impulsą norimam vyrui. Tik atsargiai - šį veiksmą gali pastebėti ir nenorimas vyras, tad galite užsirauti. Ir nekartokite to dažnai, nes tokiu elgesiu patrauklios ir seksualios moters portreto nesukursite. Netgi atvirkščiai - vyras jus palaikys lengvu grobiu. Lūpų laižymas - vienas iš požymių, kuriuos vyras priskiria lengvo elgesio merginoms. Žodžiu, toms, su kuriomis gali linksmai praleisti naktį be jokių įsipareigojimų.

Kojos. Jei sėdite, jas dailiai užmeskite vieną ant kitos. Pageidautina avėti aukštakulnius. Suknelė atrodys patraukliau nei tamprės ir beformė tunika. Kojas kryžiuokite (jei sėdite) arba tiesiog stovėkite prie baro (tik ne asmens sargybinio pozicijoje). Tik nedarykite tokių veiksmų dažnai, nes atrodysite lyg spirganti ir vis kažko myžčiojanti mergelė.

Akys. Jei jos begėdiškai žybčioja lyg pajutus skanų kąsnelį, lyg besidžiaugiant avansu ir besimėgaujant savo poveikiu vyrams, tai veikia viena kryptimi - nuginkluoja juos. Kai mes esame susijaudinusios ar geidžiame, mūsų akių vyzdžiai išsiplečia. Šaudykite jomis - tik ne pro šalį.
Akys, nuleistos žemyn, reikš sumišimą, šiokią tokią nedrąsą, o kartais - ir pritarimą. Jei vis nuleisite žemyn ir pakelsite, rodys, kad svarstote, todėl vyras (jei jumis susidomėjo) imsis veiksmų, kad išsklaidytų jūsų abejones. Akimis galite klaidžioti vyro kūnu, jį nurenginėti, bet irgi skaniai - kad neatrodytumėte pusmetį badavusi hiena. „Netyčia" užmestą jūsų žvilgsnį į vyro tarpukojį „objektas" iš karto pastebės. Tai irgi jį veikia...
Kas dar? Galite ilgokai žiūrėti į vyrą, paskui nuleisti akis, o kai pakelsite, žiūrėti tarsi stebint, iš po blakstienų. Atminkite - nėra draudžiamų žvilgsnių, tačiau viskas turi atrodyti natūraliai. Galite būti aikštinga, nepasiekiama katė - ta, kuri mėgsta pati priimti sprendimus ir eiti ten, kur nori. Vyras turi pajusti tuos moteriškumo burtus, o ne lengvą pergalę.

Šypsena. Derinyje su žibančiomis akimis tai nokautuojantis veiksmas. Šypsena rodo prielankumą, kad moterį džiugina vaizdas, kurį ji mato. Paslaptinga šypsena, lyg užuomina ir kvietimas, skatina vyrą užmegzti pažintį. O jei draugių būrelyje juokiatės, tai nežvenkite kaip kumelė ir nespiekite. Patrauklaus juoko irgi vertėtų pasimokyti. Tai nereiškia, kad jūs nebūsite savimi - tiesiog mokysitės būti dama. Tokia, kuriomis ir jūs žavitės, kai žiūrite filmus. Vyrai, beje, irgi. Tik mano, kad tokios moterys nyksta... Jūs galite pakeisti nuomonę.

Eisena. Žingsniai mažučiai, nugara tiesi, klubai šiek tiek krypuoja į šonus. Kai einate, turi būti įtikėjusi, kad esate fatališka moteris. Tiesiog taip jaustis - kad vyrai atsigręžia ir nulydi jus pasigėrėjimo kupinais žvilgsniais.

Išlenkta nugara. Būdas, kaip moteris eina, sėdi, atsikelia nuo kėdės ar prieina prie baro, tuoj pat įsiskverbia į vyro pasąmonę. Čia didžiausias poveikio krūvis tenka jūsų nugarai, todėl pravers pratimas: atsistokite prie sienos, žiūrėkite, kad liestųsi šie taškai: galva, mentės, sėdmenys, blauzdos, kulnai ir plaštakos. Taigi - jūsų krūtinė priekyje, pečiai tiesūs, bet neįtempti. O dabar, dėmesio: vyrai reaguoja ne į krūtinės dydį ar kojų ilgį, o į visą figūrą, ypač - stuburo linkį. Jei neturite talijos, tuomet turėtumėte padirbėti, kad ji atsirastų!

Sėdėsena. Kai moterys kelia vieną koją ant kitos kelių srityje, tai ji sėdi taip, kaip jai patogu. Tačiau kuo kojos kryžiuojamos arčiau klubų, tuo moteris traukia ir domina vyrą labiau. Kur slypi paslaptis? Tokia moters figūra siunčia vyrui į galvą seksualų, poravimuisi provokuojantį portretą. Be to, sukryžiuotų kojų vaizdelis pailgina kojas, jos atrodo lieknesnės, moteris - seksualesnė. Tai bene efektyviausias būdas pademonstruoti vyrui savo figūros privalumus, moteriškumą, jausmingumą. Aišku, rimtai apsvarstykite sijono ar suknelės ilgį. Itin įžūlus kvietimas vyrą atbaidys arba būsite palaikyta lengvabūde moterimi.

DAIKTINIAI ŽAIDIMĖLIAI"

Nuo Freudo laikų niekas nepasikeitė - viskas, kas primena falą ir atitinkamus judesius, siunčia signalą vyrui į kaktą, o paskui - gerokai žemiau. Jei laikote kokį parkerį, vyno taurės koją, žiebtuvėlį (priklauso nuo situacijos ir aplinkybių), galite slankioti pirštais aukštyn žemyn, glostyti. Retais atvejais ( o gal net ir jų nėra) atrodysite nekaltai - tai vienareikšmiai tiesioginis kvietimas, nes vyras įsivaizduoja, kad beveik taip (o gal ir karščiau) žaisite su jo peniu. O jeigu dar, be mikliųjų pirštų ir taurės kojelės vilionės, judinsite koją, užmestą ant kitos, tai nukausite vyrą iš karto - tai itin stiprus erotinis signalas.

Beje, būkite apdairios. Pirštais taurelės pakraščius vedžioja ar su cigaretėmis žaidžia ir prostitutės. Kai kuriems vyrams tai vulgaru - tame veiksme nemato nieko kito, kaip tik instinktyvų moters norą permiegoti. Čia ir dabar. O jei jau siunčiate tokius ženklus, tai žinokite, ar norite vyrą erzinti. Atstumtas vyras pyksta žiauriai. Todėl erotiniai veiksmai gali būti pavojingi. Nežaiskite su vyru taip, jei nesate tikra, kuo viskas baigsis. Nes prisimenate flirto taisyklę? Jūs turite būti padėties šeimininkė.

LIETIMO MENAS

Save. Jei liesite save, tarkim, braukysite vidinę rankos pusę, tai vyras iššifruos taip: „Ji nori, kad aš tai padaryčiau". Galite lengvai perbraukti ranka sau per slubus, labai atsargiai - per krūtis. Kai kurios moterys atsistojusios pasitaiso sijoną, pasilenkia (atsitūpdamos!) pasitaisyti batelio. Visi šie judesiai veikia. Beje, jei kabės vėrinys, „subėgantis" į krūtų takelį, tai irgi padarys vyrui atitinkamą poveikį.
Beje, dvi šokančios moterys vyrams - maistas akims. Jei su drauge nueisite pašokti, tai jis turės galimybę įvertinti jus ir tą numanomą lytėjimo bei judėjimo meną...

Jį. "Atsitiktiniai" prisilietimai gali virsti glaudesniu kontaktu. Kai bendraudama norėsite ką nors patikslinti, galite paliesti vyro plaštaką, riešą. Ar juokdamasi jį paliesti, maždaug „Tikrai? Tikrai?". Jei eisite į tualetą „nosytės papudruoti", galite „netyčia" perbraukti ranka per jo pečių liniją. Arba tiesiog uždėti ranką ar peties: „Žinai, pamačiau draugę. Einu su ja pakalbėsiu, bet dar sugrįšiu". Tokie natūralūs lietimai vyrui rodo moters prielankumą jam, kad ji yra švelni, gali apdovanoti kūniška šiluma (jei bus nueita toliau). Jokiu būdu nereikia kabintis vyrui ant kaklo ar vis jį liesti, stengtis susiliesti klubais ar minti ant kojų. Užtenka signaliuko - ir laukti reakcijos. Neatakuokite - tai neskanu. Ir nenaudokite visos artilerijos - vyras pasprings. Geriau dozuoti pamažu, apgalvotai pasirinkti taktiką.

***

Flirtas padeda pažinti vyrus, jų psichologiją, mąstymą ir žaisti taip, kad abu liktų patenkinti - bendravimu, jausmu, užgriebtomis temomis. Nebūtinai viskas turi nuvesti iki lovos.

Visi šie išvardinti būdai - klasika, tačiau jie veikia. O jei dar būsite empatiška, gestais atkartosite vyro gestus, dažniau įterpsite į savo kalbą jo vartojamų žodžių, sugebėsite pagauti jo tempą ir ritmą, tai tikrai turite galimybių jį pavergti. Tik pataikauti nepatariame - viso žaidimo metu turite išlikti savimi. Čia panašu lyg lošiant kortomis - visi gauna skirtingas, bet lošia kitaip, savo stiliumi, tačiau laikosi tų pačių taisyklių. Flirtas - toks pat azartinis žaidimas. Kūno kalbos žinojimas suteikia daug galios - padeda suprasti ir pažinti žmogų, taip pat teisingai transliuoti jam ženklus, vedančius link išsikelto tikslo.

O tikslai gali būti įvairiausi... Kaip manote, kodėl vienoms merginoms sekasi pakabinti, o kitoms - ne? Kartais gali kliudyti skeptiškas požiūris į tokius žaidimus, nusistatymas vyrų atžvilgiu, nematymas jokios prasmės... Pagalvokite - ar vyras susidomės tokia bambančia niurzga? O ar jūs eitumėte į pasimatymą su kelmu, stokojančiu elementaraus džentelmeniškumo? Būti savimi nereiškia atrodyti atgrasiai. Tiesiog mėgaukitės tuo, kad esate moteris ir veiksmingais metodais galite pasiekti tai, ko norite! Visur.