Kaip pastebėjome, tikrai yra su kuo daužyti - Vergaros sužadėtinis aktorius Nicholaus Loebas (arba tiesiog Nickas, o Sofios vadinamas Nicky) irgi gali priversti iškristi iš burnos ledinukus, kuriuos čiulpia figūringos paplūdimio gražuolės.

Kaip savo paskyroje Twitteryje Sofia rašo, jos ir sužadėtinio kelionė į Graikijos rojaus kampelį, Mykono salą, - noras suderinti ir darbą, ir malonumą. Jiems tai pavyko: porelė vaikštinėjo po salą, mėgavosi saule, jūra ir, žinoma, vienas kito draugija.

Sofios sužadėtinis yra 3 metais už ją jaunesnis - rugpjūčio pradžioje jam sukaks 38 metai. Jis neturi vaikų, o Sofia iš ankstesnio ryšio - 21 sūnų Manolo. Aktorė yra prisipažinusi, kad visai nesibaimina dar kartą gimdyti, nes Nickas nėra patyręs tėvystės jausmo.

Savo meilę, globą bei rūpestį vienas kitu sužadėtiniai užtvirtino karštais bučiniais ir losjono sluoksniu. Pastarasis gal ir apsaugojo nuo kaitrios Graikijos saulės, tačiau ne nuo aplinkinių žvilgsnių. Dailiosios porelės gerbėjai ir gerbėjos tikrai gali ramiai atsidusi - jie laimingi.