Siekdami standartų tik artiname save prie statistinės masės ir vidutinybės. Norime būti pastebėtos, tačiau pačios sau prieštaraujame, kai siekiame būti tokios kaip dauguma.

Mokslininkai, atlikę tyrimą, įvardijo tobulos moters parametrus. Pasirodo, ta idealioji turi būti 173 cm ūgio ir sverti 65 kilogramus. Akivaizdu, kad tai nėra labai labai liekna moteris. Tai normalus, proporcingas sudėjimas.

Šios išvados pagrindu buvo pasitelktas ankstesnis tyrimas, kurio rezultatai parodė, kad žmonės, turintys šiokį tokį antsvorį, gyvena ilgiau.

Taip pat verta priminti, kad bėgant metams, idealios moters portretas praktiškai lieka nepakitęs. Apklausiami vyrai nurodė, kad jiems patinka moters platūs klubai, didelė krūtinė ir ilgos kojos.

Netgi buvo sudarytas „idealios moters" portretas, surinktas iš įvairių garsenybių: Natalie Portman nosis, Scarlett Johansson lūpos, Hale Berry žandikaulis, Amy Adams oda ir Penelope Cruz kūnas.

Apie tai galite skaityti ČIA

Ar vis dar norite būti panaši į garsenybę? O gal geriau džiaugtis tuo, kokios esame? Geriausiai atrodo tie, kurie nevargsta dėl kilogramų ir centimetrų, o stengiasi dėl savo vidinių ir išorinių savybių visumos.

Abejojame, ar vyrai norėtų išvysti 190 cm merginą, sveriančią 50 kilogramų, net jeigu ji būtų didele krūtine, siaurais klubais ir neabejotinai ilgomis kojomis...