Didžiausiai moterų daromas klaidas galima suskirstyti į 8 kategorijas.

1 kategorija - MAN NIEKAS NERŪPI

Kai kurie moterų poelgiai rodo, kad ji nelaiko savęs seksualia, net nenori tokia būti. Ji visam pasauliui demonstruoja, kad jai visai nerūpi jos pačios kūnas, išvaizda, įvaizdis, o ir pasibaisėjusių žmonių nuomonė - nė motais. 

Tokią moterį galima apibūdinti keliais kriterijais: nevalyva, dėvi nešvarius drabužius, jai iš burnos sklinda blogas kvapas, neprižiūri nei nagų, nei plaukų, skleidžia nemalonų kūno kvapą, neskuta kojų ir pažastų ir t.t. 

Kuris vyras gali susižavėti moterimi lyg iš akmens amžiaus?

2 kategorija - AŠ SAVĘS NEGERBIU

Savęs nuvertinimo nuostata smarkiai glumina visus vyrus. Jų akyse tokia moteris labai greitai praranda seksualumą. Elementaru - ji atrodo nuobodi ir niūri. Pasitikėjimas savimi - savybė, kurią stiprioji lytis labai vertina.
 
Vyrus atstumia šie faktoriai, signalizuojantys apie nemeilę sau: antsvoris ir dejonės dėl jo, nerangumas, liūdnos akys, nepasitikėjimas savimi, savęs nuvertinimas, pasyvumas, apatija, prislėgta nuotaika.

Šalia savęs visi svajoja turėti energingą, žvalią, savimi pasitikinčią, laimingą moterį! Nepamirškite šypsenų - tai galingiausias ginklas į vyrų širdis.

3 kategorija - AŠ DESPERATIŠKAI STENGIUOSI

Įdomus faktas, kad per didelės pastangos būti seksualia - taip pat duoda blogą rezultatą. Vyrai nenori, kad moteris būtų be saiko prielanki, lipšni (ypač seksualine prasme). Jei ji labai stengiasi pademonstruoti savo seksualumą, tai vyrams signalizuoja - ji tokia nėra, tai tik vaidinimas.

Vyrai įvardijo, kad juos atstumia: nenatūralumas (ir elgesio, ir išvaizdos), apsimestinis naivumas, agresyvumas, praktiškumo demonstravimas, perdėtas gundymas (moteris atrodo labai nerimta), itin seksualūs drabužiai, įkyrumas, pomėgis apkalbinėti.

Manoma, kad ypač patetiškai elgiasi tos moterys, kurios labai trokšta ištekėti. Tai vyrui signalizuoja - bėk nuo jos!