Nors princas Williamas ir visa jo šeima šiomis dienomis itin vengia žiniasklaidos dėmesio ir dienas ramiai leidžia savo namuose (jie net įteikė viešą prašymą palikti jų šeimą ramybėje ir leisti pasimėgauti dukters gimimu), tačiau vis pasigirsta kalbų apie tai, kaip gyvena karališkoji pora. 

Visai neseniai pasirodė pranešimai, kad Kate, spaudžiama visuomenės ir karalienės Elžbietos II-osios žūtbūt bando atsikratyti per nėštumą priaugto svorio. Tiesa, paskutinį kartą viešai pasirodžiusi vos kelios valandos po gimdymo, ji atrodė tiesiog idealiai. Jei nežinotume fakto, neįtartume, kad tai neseniai pagimdžiusi moteris. Jokio papildomo kilogramo, jokio nuovargio...

Pasak šeimai artimų šaltinių, griežtoji Elžbieta II-oji princo Williamo  žmonai pranešė, kad ji viešai turės pasirodyt jau birželio 13 dieną. Tądien Kate ir vėl imsis visų karališkųjų pareigų. Nors po princesės Charlottes gimimo bus prabėgę vos 1,5 mėnesio, tačiau dalyvauti karalienės gimtadienio paminėjime (viešame parade)  tiesiog būtina!

Akivaizdu, kad Kate labai jaudinasi dėl tokios atsakomybės, nes, kaip praneša šaltiniai, jau nuo pirmųjų dukters gimimo dienų pradėjo laikytis griežtos dietos. Kalbama, kad ji save marina viena sudėtingiausių ir griežčiausių  sulčių  dieta. Ją gali ištverti tik pačios ištvermingiausios moterys. Daugelis dietologų patvirtins ir tai, kad ši dieta labai pavojinga sveikatai, nes, akivaizdu, žmogus negauna visų reikiamų medžiagų. 

Ar gražioji princesė nepakenks savo sveikatai?