Tik porai susituokus pradėta kalbėti, kad Williamas labai daug laiko praleidžia be žmonos ir mėgsta nevaldomai įsisukti į linksmybių sūkurį, numojant ranka į šeimyninius įsipareigojimus. Patebėta ir kiekviena mergina, bent kiek arčiau įamžinta šalia žaviojo princo. Kalbėta ir apie tai, kodėl šeima dar nesusilaukė atžalų, o Kembridžo hercogienė tiesiog akyse plonėja. Tačiau šie gandai labai greitai nutilo, kai tik Kate pastojo...

Nuotr. Vida Press

Gandonešiai netruko sugalvoti naujų intrigų. Pasak šeimai artimų šaltinių, Kates motina Carole Middleton labai įžūliai karaliavo jaunos šeimos namuose ir vadovavo absoliučiai viskam, kai jos dukra laukėsi antrosios atžalos. Tuomet kalbėta, kad princo kantrybė jau greitai gali trūkti. Britams toks Middletonų šeimos kišimasis į jaunos šeimos reikalus taip pat atrodė labai įžūlus ir nereikalingas. Daugelis viešai pasisakė, kad Kate ir pati puikiai susidorotų su vaiko laukimo rūpesčiais. Juk ją supa tarnai ir padėjėjos, o ir Williamas  rūpestingas ir atsakingas vyras. Gimė mažoji Charlotte, uošvienė paliko karališkuosius namus ir nerimo vėjai vėl nurimo. 

Nuotr. Vida Press (Carole Middleton)

Visai neseniai visi leidiniai skelbė naują gandą: greta princo pavojingai graži nauja jo kolegė. Sakoma, kad po gana ilgų atostogų Williamas rytų Anglijos greitosios oro pagalbos tarnyboje nesijautė vienišas, mat nuo jo nesitraukė nauja komandos narė, gydytoja Gemma Mullen. Atrodytų, kas čia keisto, jie tiesiog bendradarbiai, tačiau daugelį nustebino gražiosios medikės panašumas į Katę Middleton. Karališkieji rūmai tokias kalbas ignoravo, Kembridžo hercogas ir hercogienė pasirodė keliuose renginiuose, kur demonstravo nepaprastą šiltumą ir artumą. Visi pamiršo apie gražiąją gydytoją!

Nuotr. Vida Press

Na, o dabar internetinis naujienų portalas dailymail.co.uk praneša, kad karališkoji pora šį savaitgalį turėjo dalyvauti princo draugų (nekilnojamojo turto agento Bearo Macleano ir aukštuomenės atstovės Daisy Dickson) vestuvėse, tačiau pasirodė tik vienas iš jų... Iškilminga ir labai prabangi ceremonija vyko Visų Šventųjų bažnyčioje Pietų Devono Tarlestouno mieste, kur paparacams pavyko užfiksuoti princą Williamą ir jį lydinčią Pippą Middleton. Pradėta spėlioti, ar tik nebus tai pati žiauriausia ir šlykščiausia išdavystė? 

Vestuvėse dalyvavę žmonės teigia, kad pora tikrai planavo dalyvauti, nes pokylių salėje ant kėdžių kabėjo jiems skirta lentelė, žyminti sėdėjimo vietą: Williamas ir Catherine. Sakoma, kad dėl Kates nepasirodymo kilo nemenkas šurmulys, visi dairėsi ir gūžčiojo pečiais, kodėl šalia jo kita Middleton šeimos atstovė. Jau kitą dieną žiniasklaidoje pradėta svarstyti, ar tik nebus tai artėjančių skyrybų ženklas. O gal tik dar vienas gandų burbulas, kuris greitai susprogs? 

Nuotr. Vida Press