Ingredientai:

500 g liesos varškės
5-6 bananai
2 šaukštai miltų
1 kiaušinis

Gaminimas:

Varškę sutrinkite su bananais. Į masę įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, išmaišykite tešlą.

Galite pridėti šiek tiek vanilės skonio. Kartais aš šį pyragą kepu su razinomis arba sezamo sėklomis.

Kepimo formą ištepkite sviestu, pabarstykite šiek tiek miltų. Supilkite tešlą ir kepkite pyragą 30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Jei varškė jums nepakankamai saldi, galima į tešlą įpilti kondensuoto pieno, įberti džiovintų vaisių. Tačiau tuomet gali išnykti subtilus bananų aromatas.

Bananinis varškės pyragas yra kažkas ypatingo. Niekada nemaniau, kad kepsiu jį tris dienas iš eilės! Siūlau išbandyti ir jums!