Tačiau kaip skirtingai atrodo moterys. Nuo genų, gyvenimo būdo, sudėjimo, gebėjimo apsirengti, paslėpti trūkumus bei išryškinti privalumus ir - ką jau čia slėpti - nuo turimų pinigų kiekio bei jų skyrimo savo išvaizdai priklauso, kaip gali atrodyti.

Tas yra ir yra įdomiausia: šiame dinamiškame gyvenime vis svarbiau, kaip tu atrodai, o ne kas tu esi. Iš kitos pusės, išvaizda gali labai padėti darant karjerą. Pramogų pasaulyje tai vienas svarbiausių kriterijų. Gali puikuotis įstabiausiu talentu, bet jei neturėsi „prekinės išvaizdos", taip ir liksi provincijos žvaigždutė.

O kai tampi žvaigžde, gali sau leisti stebinti pasaulį. Pavyzdžiui, neseniai Madonna dantis papuošė aukso apkaustais. Jei atvirai, tai atrodo tikrai nepatraukliai. Šiuo atveju daug mielesnė geraširdė ponios Alevtinos iš garsiojo ansamblio „Buranovskije babuški" šypsena su tikrai auksiniais dantimis.

Jei būtų pasirinkimas, su kuo norėčiau padaryti interviu, greičiausiai pasirinkčiau babušką. Tikiu, kad ji būtų nuoširdesnė, pripasakotų tiek visokių dalykėlių, kad mano suglumusios ausys ir raitytųsi, ir raudonuotų.

P.S. Be to, labai tikiuosi, jog Alevtina pavaišintų mane koldūnais, kuriuos laiko rankoje :)