Vyrai greičiausiai atlaidesni moteriai, ne visada taip smulkmeniškai nagrinėja oralinį. Jau pats faktas, kad jo draugužis atsidūrė moters burnoje, kad jis gali matyti, kaip moteris jį myluoja, kaitina ir veda link orgazmo.

O štai moterys pažeria daugiau priekaištų vyrams. Normalu - jų organizmas sudėtingesnis ir kelias link orgazmo - taip pat. Joms daug kas kliūva: ne taip greitai, ne ten, ne taip, dar ne, giliau, lėtai ir pan. O kai vyro galva priartėja prie intymios moters gelmės, ne visada moteriai pavyksta atsipalaiduoti, nes dažnai vyras eina tiesiai prie reikalo.

Sukurti stebuklą liežuviu (turime omenyje tikrai ne oratorinius sugebėjimus lovoje) duota ne kiekvienam vyrui. Galėtų irgi pasipraktikuoti, pasiskaityti knygučių ar pažiūrėti mokomųjų filmukų.

Moterys įvardija 6 dažniausias vyrų klaidas darant kunilingą:

Platūs užmojai

Dažnai vyrai lūpomis apčiuopia ir glamonėja liežuviu viską, ką randą kelyje: klitorį, mažąsias ir didžiąsias lytines lūpas. Jie kandžioja, čiulpia ir tąso į visas puses kaip šunys kaulą. Dažnai kedena viską iš eilės arba viską vienu metu.

Kaip jaučiasi moteris? Ne itin smagiai: nori aimanuoti ne iš malonumo, o iš skausmo. Kentėti moteriai neverta, geriau išmintingai pamokyti vyrą - paprašyti, kad jis būtų švelnesnis, ne taip grubiai ir aistringai laižytų tai, kur pats paskui kiš ne tik liežuvį.

Ką daryti? Įaudrinkite moterį pamažu: pradėkite bučiuoti krūtis, pilvą, kirkšnis. Paskui, lyg tyčia praleisdamas lyties lūpas, pereikite prie šlaunų vidinės pusės, leiskitės žemyn, paskui kilkite aukštyn. Moterims patinka, kai kiekvienam lopinėliui vyras skiria dėmesio, o ne eina tiesiai į taikinį. Čia ne smigio žaidimas. Moteris nuo jūsų glamonių, įkaista, atsipalaiduoja, padažnėja jos pulsas. Liežuviu galite sukelti moteriai orgazmą, tik turite jausti, kas jai patinka. Klitoris labai jautrus, todėl ir liesti jį reikėtų kaip telefoną liečiamuoju ekranu. Verčiau neskubėkite.

Gilinimasis galva

Dar viena moterų nurodoma klaida, kai vyras daro kunilingą, - galvos įtraukimas į visą procesą. Kažkodėl dauguma vyrų linkę manyti, kad neužtenka tik glamonėti moters klitorio bei laižyti lyties lūpų liežuviu, kad dar būtinai reikia kišti ir nosį, muistytis, net prasinešti pro visą erogeninę zoną savo kelių dienų apšepusia barzdele. Ei, ei, ten jautru! Jei kas nors, vyrai, per jūsų penio galvutę pereitų švitriniu popieriumi, dar ne taip raitytumėtės, tačiau abejojame, ar tikrai iš malonumo. Ritmingas galvos kinkavimas, įsispraudimas į moters įsčias - ne itin malonus dalykas. Tiksliau - visai nemalonus, nebent tai būtų mazochistų seksas.

Ką daryti? Jauskite moterį, paklauskite, ar jai taip patinka. Mylėk savo artimą, kaip pats save. Apie tai glamonėdamas ir galvokite - apie malonią meilę ir norą moterį nuskraidinti į tokį potyrių lygmenį, kad ji jus laikytų geriausiu meilužiu. O kas yra geras meilužis? Dėmesingas, atidus, paiso jos norų, kantriai ją moko ir pats mokosi. Nebijokite pripažinti, jog kažko nemokate, paprašykite, kad mylimoji pasakytų, kas ir kaip jai patinka, kaip įsivaizduoja, kokios glamonės ir po ko turėtų sekti.

Tegu ji nupiešia tą vaizdą, jums pavadovauja. Neįsižeiskite - jūs dabar ne automobilyje, ne vairuotojas, tačiau čia JOS teritorija, ji gerai save pažįsta, todėl išmintingai veda pažinimo keliu. Aišku, blogesnis variantas, jeigu moteris nežino, ko nori, tačiau trokšta, kad vyras padarytų stebuklą - kaip iš pasakos: nueik nežinia kur, parnešk nežinia ką. Tačiau ir tuomet neverta nusiminti. Kalbėkitės, atviraukite, mėgaukitės atradimais.

Stimuliuoti klitorį iš visų jėgų

Trečias vyrų apsižioplinimas - kuo stipriau čiulpti, sukti, spausti, tampyti, trinti, kandžiuoti klitorį. Jiems atrodo, kad taip kurstomas moters geismas. Ne, ne, ne! Klitoriui nepatinka tokie šiurkštūs eksperimentai.

Ką daryti? Moterų klitoris - jūsų penio atitikmuo, tad elkitės pagarbiai. Klitoriui reikia švelnumo, glostymo, prisilietimų - liežuviu, pirštais, plunksna. Jaudina tai, kas tarsi migla nukrinta į slaptą vietelę. Erzinimas, žaidimas lyg su katyte. Iš moters reakcijos matysite, ar jai norisi stipresnės stimuliacijos. Paprašykite, kad moteris uždėtų ranką ant jūsų plaštakos ir parodytų, kaip stimuliuoti klitorį.

Vyro murmėjimas glamonių metu

Kai žadinami vieni pojūčiai, kiti nusilpsta. Ar pastebėjote, kad dažnai negirdite, ką sako jums moteris, net perklausiate: „Ką sakei?". Kalbėti lovoje nedraudžiama. Tačiau slysti liežuviu moters erogeninėmis zonomis ir kalbėti jaudinančius dalykus yra viena, o čiulpti, sukti, vartyti liežuviu klitorį bei lytines lūpas ir dar kažką murmėti, - visai kas kita. Kai kurie dalykai gali atrodyti kvailai ir juokingai. Priartėjęs moters orgazmas gali ir nutolti. Ir dėl ko? Dėl tokios paprasčiausios smulkmenos - jūsų maumojimo, čepsėjimo, burbuliavimo nerišlia kalba.

Ką daryti? Besijuokianti moteris ir jums numuš apetitą. Visai kas kita geidulingas juokas, žadantis malonius pojūčius, kviečiantis tęsti žaidimą, o ne krizenimas iš jūsų negrabumo. Todėl bent jau šioje srityje, susilaikykite nuo kalbėjimo ir komentarų.

Susitelkimas į vieną vietą

Gal jums ir patinka, kai moteris, darydama oralinį, glamonėja tik penį. Tačiau moteris trokšta kitokios stimuliacijos. Kai myluojate klitorį, lyties lūpas, nepamirškite šlaunų, pilvo, krūtų. Netgi stipriai spausdami taliją iš abiejų pusių, galite sustiprinti geismą.

Ką daryti? Jums praverstų pasimokyti multitaskingo iš moterų - to virtuoziško mokėjimo vienu metu daryti kelis darbus. Arba kaitaliokite glamones: pilvą švelniai bučiuojate, o liemens šonus - pakandžiojate. Kontrastai ir nežinomybė veikia! Moteriai reikia paslapties ir netikėtų išgyvenimų. Staigmenos.

Roboto programa

Kunilingas - menas, kurio reikia mokytis. Jei į oralinį seksą žiūrite kaip į techniką, kaip į tam tikrą programą su keliais lygiais ir viską supaprastinate, moteriai nebus jokio kaifo. Taigi, pastimuliavote pirštu, dar nusileidote link jos tarpukojo, kad šiek tiek pamalonintumėte liežuviu ir lūpomis (o greičiau tik norėdamas įsitikinti, kad moteris pakankamai sudrėko), dar pasidžiaugiate garsiai, kad jau „viskas paruošta". Vienas toks greitukas gal ir patenkins moterį, tačiau jei visada taip jos siekiate, taip trokštate suartėti su ja, ji liks nusivylusi. Niekas taip nežudo sekso, kaip žinojimas, kas po ko ir kaip.

Ką daryti? Moteris sudrėko? O gal tai jūsų pačių seilės? Moteriai reikėtų ilgesnės įžangos, paruošimo. Ji nori pajusti, kad jūs mylite visumą, o ne užvedate ją, spaudinėdamas strateginius taškus - užkuriate kaip automobilį ir tikitės sėkmingai važiuoti. Etapinis moters šildymas (pabučiuoju, dabar paglamonėju krūtis, tada pereinu prie klitorio - ir pirmyn) visai nežavingas.

Derėtų pasidomėti, ko konkrečiu momentu nori moteris, kokia fantazija ją apsėdusi. O gal moterį galima įkaitinti taip, kad ji po jumis rautytųsi iš malonumo ir pati maldautų kuo greičiau įeiti? Kas tai sugeba? Dėmesingas, mylintis vyras. O mylinti moteris visuomet padės vyrui padaryti ją laimingą be įsakinėjimų, priekaištų ir patyčių.