PERDĖTAS DĖMESIO POREIKIS

Žinoma, dėmesio nori kiekvienas šios planetos gyventojas. Tačiau vyrai mano, kad tai, kaip moterys kartais stengiasi išsireikalauti sau dėmesio, kartais peržengia visas ribas. Mūsų apklausoje dalyvavę vyrai teigė, kad moterys tai netgi daro nesąžiningais triukais.

„Pavyzdžiui, maniškė visada prašo ją palydėti į drabužių išpardavimus. Ji nori išgirsti vyro nuomonę apie naują apdarą, kurį ketina įsigyti. Bet lindėti už persirengimo širmos pusantros valandos ir kaskart išlindus su nauju rūbu reikalauti komplimento: „Kaip aš atrodau?“, būna tikrai per daug“, - guodėsi Justas.

Jam antrino ir apklausos dalyvis Tadas. Pasak jo, moterys vieną dieną turi pripažinti, kad joms neverta konkuruoti su žvejyba, futbolu ar susitikimais su draugais. Reikia išlaukti savo dėmesio valandos. „Poros negali kartu praleisti 24 valandų per parą. Tiek joms, tiek mums sveika pabūti kitų žmonių aplinkoje“, - sakė jis.

PAVYDAS

Dauguma apklausoje dalyvavusių vyrų pavydą įvardino kaip vieną iš labiausiai juos erzinančių moters trūkumų.

„Kai mergina man pavyduliauja, būna netgi žavu. Tuomet žinai, kad jai vis dar rūpiu. Bet mano merginos pavydas yra toli gražu nežavus. Ji kartais elgiasi kaip paranojikė. Netgi seka „Facebooke“, kas komentuoja ir spaudžia „patinka“ prie mano nuotraukų“, - sakė Aistis.

Anot jo, taip elgiasi ne pavydžios, bet savimi ir partneriu nepasitikinčios moterys. O nepasitikėjimas santykiams niekada nepadėjo.

VAIRAVIMAS

Kartais moterų elgesys kelyje vyrus priverčia nusišypsoti. Tačiau dažniau – erzina. Kas labiausiai? Pateikiame vyrų vardijamus moterų trūkumus prie vairo: dažosi, kalba telefonu, tikrina „Facebooką“, valgo, nerodo posūkių, vairuoja kaip joms patinka – visiškai nepaiso kelio ženklinimų ir t.t.

„Kartais moterys piktybiškai lėtai važiuoja antra eile, nors pirma laisva. Net pamirksėjus šviesomis nesitraukia. Rodo, kad lenkčiau per pirmą juostą, o jaunesnės dar parodo vidurinį pirštą. Ir visada jaučiasi teisios. Čia mano, furisto su 39 metų patirtimi, nuomonė“, – tikino Pranas.

„Labiausiai erzina tokios moterys, kurios važinėja su prabangiais automobiliais ir visada – nesvarbu, lyja ar sninga – užsideda pačius didžiausius akinius nuo saulės, kurie, deja, nepaslepia susireikšminusios minos. Tokioms negalioja jokie įstatymai ir taisyklės, nes jos turi pinigų ir kitokį socialinį statusą. Jos gali statyti automobilį invalido vietoje. Nemokėti už parkavimą. Užstatyti kitus automobilius. Jos turbūt nemato iš šalies, kaip jos elgiasi. O dar kritikuoja dėl vairavimo mus...“ – komentavo vairuojančias moteris Ugnius.

ŠVARINIMOSI MANIJA

Pasirodo, kad vyrus labai erzina su dulkių siurbliu ir pašluostėmis po namus besiblaškanti moteris.

„Kartais vakare norisi ramiai pasėdėti prie televizoriaus, paskaityti knygą, o jai užeina švarinimosi manija. Kartą mano merginai buvo labai bloga nuotaika, todėl ji penktadienio vakarą nusprendė nuplauti sienas... Arba iššluoti mūsų 8 aukštų namo laiptinę... Tokie švarinimosi protrūkiai netgi kartais kelia nerimą. Ar tai tik nebus nešvarios sąžinės valymas...“ – būgštavo Augustas.

NUOTAIKŲ KAITA

Moterys tai vadina tiesiog dideliu emocionalumu arba visą kaltę mėgsta suversti PMS. Tačiau vyrus labai erzina kaip britiškas oras besikeičianti moterų nuotaika.

„Jei tavo žmonai gera nuotaika ryte, tai nesitikėk, kad ji tokia bus ir po pietų. Vieną akimirką ji šypsosi, krizena iš sąmojo ir pokštų, o kitą sekundę trenkia per veidą, nes ją kažkaip įžeidži“, – sako Juozas.

Jam antrina, ko gero, visa vyrų giminė. Beveik visi apklausos dalyviai vieningai tvirtino, kad norėtų vieną savaitę per mėnesį nebūti šioje Žemėje. Ar bent jau po vienu stogu su savo išrinktąja, kuriai yra mėnesinės.

„Tuo metu gyvenimas primena melodramą su siaubo elementais, nes nežinai, kas tavęs laukia už kampo: mirtinas ginklas, nevaldoma isterija ar vargšės Izauros ašaros“, - ironizavo Vytas.

MULTITASKINGAS

Multitaskinti arba lietuviškai – daryti kelis darbus vienu metu, gali tik moterys. Tačiau tokios dailiosios lyties supergalios labai erzina vyrus.

„Mano brangioji skusdama bulves gali žiūrėti televizorių, skaityti „Facebook“ žinutes ir telefonu su uošve aptarinėti vaikų pažymius mokykloje. Skamba neįtikėtinai? Bet būtent dėl to dažnai vakarienę mes valgome gerai pasvilusią“, – paaiškina savo erzulio priežastis Jonas.

Vyrai teigė, kad darydamos kelis darbus vienu metu moterys kažko vis tiek nepadaro gerai. Dėl to neretai kenčia ne tik šeimos vakarienė ar automobilis, bet ir santykiai su kitais šeimos nariais.

PASKUTINIS ŽODIS

Nes jų žodis visada turi būti paskutinis ir taškas.