O juk įvairios senovinės praktikos moko mus gauti iš šio proceso maksimalų malonumą. Pavyzdžiui, feng shui. Pabandykite pasinaudoti jos rekomendacijomis - ir skirtumas jus maloniai nustebins!

Rytuose visada mokėdavo mylėtis. Rytuose seksas yra tolygus meditacijos procesui - juk būtent čia buvo sukurta dao praktika, padedanti patirti ne tik fizinį pasitenkinimą, bet ir dvasinę sąjungą su partneriu.

Pasak feng shui, seksas neturi būti skubus. Principas „padarykime tai greitai" čia netinka. Žinoma, net ir atliekant viską mechaniškai, galima patirti orgazmą, tačiau tai yra tas pats, kas tiesiog numalšinti alkį ir troškulį. Suvalgėme, išgėrėme - ir pamiršome...

Vargu, ar verta bandyti „išaukštintą" seksą su atsitiktiniu partneriu arba su tokiu, kuris jus kažkuo erzina. Tam geriausiai tiks jūsų nuolatinis išrinktasis arba žmogus, kuriam jūs jaučiate romantišką potraukį. Be to, tokiems santykiams abu turite dvasiškai subręsti.

Bioenergetikos specialistai sako, kad lytinio akto metu visada vyksta apsikeitimas energija, tačiau jis gali vykti skirtinguose lygmenyse. Jeigu žmones skatina būti kūniški troškimai, tai kiekvienas jų gauna tik žemiausio lygmens energiją.

Būtent todėl rekomenduojama mylėtis tik su tuo partneriu, kurį mylite arba, blogiausiu atveju, su tuo, prie kurio esate prisirišusi, kuris jums sukelia romantiškus, švelnius jausmus.

Nepamirškite išankstinių glamonių - pageidautina, kad jos tęstųsi ne mažiau kaip pusvalandį. „Aukštesnio lygio" meilužiai gali jas tęsti keletą valandų ir tik po to palaipsniui pereiti prie lytinio akto.

Tam, kad malonumo nesugadintų įvairūs trukdžiai, miegamajame teisingai sustatykite baldus. Lova turi būti patalpos pietvakariuose. Būtų gerai, jei tai būtų ne sofa-lova su grioveliu per vidurį, nes, pirmiausia, mylėtis ant šitokio baldo bus tikrai nepatogu, antra, tas griovelis nubrėš „ribą" ir tarp jūsų. Tai ypač kenksminga sutuoktiniams arba ilgalaikiams partneriams.

Optimalus variantas - plati lova su ortopediniu čiužiniu (čiužinys neturi būti nei pernelyg minkštas, nei pernelyg kietas) arba kilimas. Seksas ant kilimo - tai, žinoma, mėgėjams, tačiau kartais jis leidžia porelei iš tikrųjų atsipalaiduoti, nes nebereikia baimintis, jog iškrisite iš lovos...

Nukreipti seksualinę energiją reikiama linkme jums padės įvairūs faunos atstovai. Ne, apie mylimo katino ar šuniuko buvimą miegamajame pamirškite - stebimas vaizdelis gali jiems sukelti stresą ir tada jie gali iškrėsti kažką nenusakomo, pavyzdžiui, sugriaužti, sukandžioti batus arba subraižyti sieną. Deja, gyvūnai, kaip ir maži vaikai, dažnai suvokia seksą kaip smurto aktą...

Vėžlį, žiurkėną arba papūgėlę narvelyje galite palikti, tačiau ir jie gali jus erzinti skleidžiamais garsais.

Geriausia būtų kambaryje pastatyti gyvūnų statulėles. Tačiau ne bet kur, o greta lovos arba kitos vietos, kurią jūs numatėte mylėjimuisi.

Statulėlės turi būti porinės. Antelės, gervės, balandžiai, delfinai, ožkelės, avelės... Galite pastatyti ir katytes su šuniukais. Visi šie simboliai harmonizuoja seksualinius santykius.

Jei įtariate, kad su partneriu esate nesuderinami, jums gali padėti porelė karpių. Nebūtinai statulėlės - galite šitų žuvų atvaizdą tiesiog pakabinti ant sienos šalia jūsų poros nuotraukos. Pageidautina fotografijas papuošti lotosais, bent jau dirbtiniais. Feng shui specialistai tikina, kad poveikis turėtų būti tiesiog neįtikėtinas! Jūs patirsite visišką ekstazę ir tokios harmonijos su partneriu jausmą, apie kurį taip seniai svajojote.

Mylėdamiesi keiskite pozas. Tai padės jums koncentruotis į savo jautrumą ir geriau jausti partnerį. Pageidautina, kad nedarytumėte pertraukų ir lengvai pereitumėte nuo vienos pozos prie kitos, tarsi šokdami.

Idealus seksas pagal feng shui turi tęstis keletą valandų ir kiekvienas partneris turi begalę kartų patirti orgazmus...(Vienetai tokių porų, vienetai! Visiems įsimylėjimo pradžioje būna taip ir be feng shui, cha cha).

Gali būti, kad jums prireiks ne vienos dešimties „treniruočių" seansų, kad išmoktumėte patirti ryškų orgazmą ir visiškai ištirpti vienas kitame. Tačiau tai daryti verta!

Parengta pagal pravda.ru