Anot prekės ženklo ambasadorės, makiažo meistrės Bobbi Brown, kiekviena moteris graži ir nepasidažiusi. Teisingas makiažas tik sustiprina jos prigimtinį žavesį.

Atskleisti kiekvienos moters individualų grožį – tai pamatinė žymios makiažo meistrės Bobbi Brown idėja, kuri nepakito nuo pat kompanijos įkūrimo 1991 metais. Anot jos, kiekviena moteris su šiek tiek žinių bei tinkamomis kosmetikos priemonėmis gali likti savimi, tik būti dar gražesnė ir labiau pasitikėti savimi. 

Grasioji vizažistė atsisako vieno aiškaus grožio apibrėžimo ir siūlo visa apimantį apibūdinimą, kuris tinka bet kurios tautybės ir bet kokio amžiaus moterims. Tokios moters makiažas turi būti gaivus, tvarkingas ir modernus.

Įkvėpimo ji semiasi iš moters poreikių bei ją supančio pasaulio. Viskas, ką mato savo aplinkoje – nuo šokolado plytelių gourmet parduotuvėse iki rankdarbių lauko turgeliuose – gali įkvėpti Bobbi ir suteikti naujų minčių tolimesnei unikalios kosmetikos kūrybai.

Gamintojo nuotr.

Sukurti makiažą pagal Bobbi gali užtrukti nuo 5 (kasdienis makiažas) iki 45 minučių (proginis makiažas). Kiekviena makiažo kursų paskaita baigiama individualios veido schemos sukūrimu, kuri padeda moterims lengvai atkurti paskaitoje išbandytą įvaizdį ir namuose.

„Bobbi Brown“ odos priežiūros linija sukurta derinant natūralius eterinius aliejus su moderniausiomis technologijomis – padeda paruošti odą nepriekaištingam makiažui.

Garsi makiažo meistrė Bobbi Brown 1991 metais grožio industrijoje sukėlė tikrą revoliuciją, sukūrusi dešimt skirtingų rudo atspalvio lūpdažių bei pristatydama požiūrį, kad kiekviena moteris su tinkamu makiažu gali tapti gražesnė, įgauti daugiau pasitikėjimo ir, tuo pačiu, išlikti savimi. 

Jos unikalus požiūris buvo ilgai laukta dovana toms moterims, kurios norėjo, jog makiažas būtų paprastas, gražus ir praktiškas. Šiandien moterys visame pasaulyje žavisi šia kosmetika ir požiūriu, kad kiekviena esame savaip graži bei originali, tereikia mūsų natūralų grožį pabrėžti.

Gamintojo nuotr.