Kaip praneša mid-day.com, aktoriai planuoja vestuves Havajuose per šias Kalėdas ir jau pasirašė preliminarią vedybų sutartį, kurią sudaro 101 puslapis. Ar tik nebus tai geriausia kalėdinė dovana vaikams, kurie ilgai maldavo tėvų, kad šie pagaliau susituoktų?

Vedybų sutartis – 320 mln. JAV dolerių (daugiau kaip 817 mln. litų), iš kurių skyrybų atveju didžioji dalis atiteks Bradui Pittui – 176 mln. JAV dolerių (450 mln. litų).

Šešis vaikus auginantys ir auklėjantys Angelina ir Bradas susitarė ir dėl globos – skyrybų atveju jų teisės į vaikus būtų lygios.

„Angelina niekuomet nemėgo vedybinių sutarčių, tačiau Bradas įtikino, jog taip bus geriau. Jis romantiškas, tačiau ir labai praktiškas vyras, todėl 320 mln. dolerių, 6 vaikai ir nekilnojamasis turtas privertė dalykus vertinti realiai. Jie abu jau yra turėję santuokas ir abu žino, kas yra skyrybos. O dabar dar pora turi vaikų, kuriuos Bradas nori apsaugoti“, žurnalui Grazia UK pasakojo šaltinis.

Kodėl pora pasirinko Havajus? Šaltiniai teigia, kad juos labai mėgo Angelinos mama Marcheline Bertrand, kuri mirė nuo vėžio, būdama 56 metų. Vestuvių ceremonija bus surengta Havajuose, o linksmybės persikels į Prancūzijoje esančią Angelinos ir Brado pilį - Chateau Miraval.