Naujo tyrimo duomenimis, 59 proc. moterų nuolat geidžia sekso su buvusiuoju.

Galbūt taip yra todėl, kad daugiau nei pusė geidulingų damų (56 proc.) atsimena, kad geriausias seksas jų gyvenime buvo su ankstesniu mylimuoju.

Tarsi to dar negana, moterys nuolat lygina dabartinius vaikinus su buvusiais, ypač jų gebėjimus lovoje.

Kalbant apie nepadorius troškimus, trečdalis moterų norėtų atnaujinti santykius, jei užtaiko buvusiojo kontaktą socialiniame tinklalapyje ar pan.

O štai vyrai į praeitį nesidairo.

Mažiau nei pusė vyrų (48 proc.) su malonumu prisimena seksą su buvusiąja ir tik ketvirtadalis (24 proc.) norėtų atnaujinti nutrūkusius santykius.

Tiesa, vyrai ir moterys sutaria dėl vieno dalyko – kad geriausias seksas tada, kai yra jausmai, meilė.

Tikėtina, kad daugelis beveik neatsimena vienos nakties nuotykio sekso, nes jis – be gilesnių jausmų.

Viena pažinčių interneto svetainė apklausė 1 000 vyrų ir moterų apie jų seksualines fantazijas.

Tinklalapio atstovas spaudai teigė: „Pasirodo, „žalesnės žolės“ sindromas dažnai skatina moteris registruotis į mūsų pažinčių svetainę. Moterys tampa vis įnoringesnės, jos vis rečiau nori tenkintis antru geriausiu santykiuose. Moterys nenori tekėti už vaikino, su kuriuo buvo puikus seksas. Jos pagalvoja, ar būsimas vyras bus ištikimas, ar bus geras tėvas. Ponas Protingasis bus puikus vyras pirmus penkerius santuokos metus, bet paskui moterims pabosta, jos ima ieškoti pramogų ir įspūdžių kitur – dairosi buvusiųjų socialiniame tinklalapyje „Facebook“ ar registruojasi į pažinčių svetaines.“