Kalbos apie legendinio aktoriaus Michailo Bojarskio dukros skyrybas sklandė jau kurį laiką. Aktorė viešuose renginiuose pasirodydo viena. Sutuoktinis netgi nepasirodė žmonos gimtadienyje (gruodžio 20 dieną sukako 30 metų). E. Bojarskaja prieš pat šventes nustojo nešioti vestuvinį žiedą.

Elizaveta Bojarskaja

Tiesa, gandus apie skyrybas pora neigia. Esą M. Matvejevas tiesiog yra paskendęs darbuose ir filmavimuose. Maksimas su Elizaveta daug laiko praleidžia skirtinguose miestuose. Šeima turi du namus Maskvoje ir Sankt Peterburge.

„Aš esu prisirišusi prie Sankt Peterburgo, o Maksimas gyvena ir dirba Maskvoje. Tarp dviejų miestų gyvenome ir iki pažinties. Taip gyvename ir dabar. Bet tai nėra kliūtis mūsų meilei“, – prieš kurį laiką tikino moteris.

Yelizaveta Boyarskaya, Maksim Matveyev

Kad paneigtų kalbas apie skyrybas, E. Bojarskaja socialiniame tinkle pasidalino kalėdinio vakarėlio nuotrauka, kurioje ji nusifotografavusi su savo draugais. Tarp jų buvo ir vyras.

Pora turi trejų metų sūnų Andriušą, kuris, garsiojo senelio žodžiais, auga tikru vunderkindu. Berniukas esą jau pats skaito pasaką „Alisa stebuklų šalyje“.

„Maksimas yra puikus, labai rūpestingas tėvas. Man patinka, kaip jis randa bendrą kalbą su savo sūnumi. Maksimas yra kaip mano tėtis. Panašūs jų požiūriai į šeimą, draugus, namų ruošą“, – viename interviu gyrė sutuoktinį E. Bojarskaja.