Vienas tokių prekės ženklų - „Louis Vuitton“ su savo garsiuoju langelių raštu arba monogramomis LV papuoštomis rankinėmis. Jei neklystu, viena tokių „matematinių“ rankinių populiarinimo Lietuvoje pradininkių – renginių organizatorė bei vedėja Agnė Grigaliūnienė. Permestą per petį nedidukę jos rankinę galima išvysti daugelyje renginių.

Taip pat nemenkai prie šio rašto populiarinimo prisidėjo ir kita Agnė, pirmosios bičiulė, dizainerė Agnė Jagelavičiūtė. Jos languota rankinė – ironiška ir šmaikšti, su užrašu „poddielka“ (padirbinys, kopija). Na, o dabar, kaip galite įsitikinti, pasipylė visa moterų ir jų garsių languotų draugužių galerija...

Mes nesiryžtame spėlioti, ar visų ponių bei panelių, kurias dažnai matome vakarėliuose, rankinės yra firminės. Tačiau viena ponia (jos tikrai nerasite nuotraukose, tad nespėliokite), beje, yra į ausį man šnipštelėjusi, kad nešioja netikrą vuittoną. Tačiau niekas net neįtaria, nes moters finansinė padėtis bei statusas visuomenėje kaip ir neleistų abejoti gaminio tikrumu. Tačiau ji juokauja ir sako: „Aš dar ne tiek išprotėjau, kad už rankinę mokėčiau tūkstančius. Iš tiesų netgi visiems sakau, kad pirkau Gariūnuose, bet jie galvoja, kad aš juokauju“.

Na, o tokių pūkuotų bei gyvatės odos imitacija išmargintų rankinių iš „Louis Vuitton“ 2013-2014 metų rudens ir žiemos kolekcijos kažin ar išvysime Lietuvos garsenybių susibūrimo vakarėliuose. Jau įsitikinome, kad mūsų moterys renkasi daiktus, kurie yra laiko patikrinti ir iš karto atpažįstami: