Viskas priklauso nuo kelių faktorių - intensyvumo, greičio ir, žinoma, pozos.

Kai pozos nėra pačios paprasčiausios, tenka darbuotis daugiau nei vienai raumenų grupei, todėl labiau prakaituojame, tačiau toks seksas itin gerai tonizuoja.

Siulome išbandyti 5 pozas, kurios prilygs treniruotei sporto salėje - patikrinsite savo lankstumą, sustiprinsite širdies raumenis ir sudeginsite tikrai nemažai kalorijų. 

Tegul seksas tampa pačia maloniausia mankšta su dvigubai gera pabaiga!

1 POZA

Siekiant maksimalaus kalorijų sudeginimo, moteris turi būti apačioje, abiem pėdomis remtis į žemę ir pakelti dubenį. Vyras atsiklaupia tarp partnerės kojų ir palinksta virš jos kūno. Moteris apsikabina vyrą rankomis ir abu pakaitomis judindami klubus palengva spartina ritmą. Patikėkite, kulminacija bus įspūdinga!

Jis sudegina - apie 160 kcal

Ji sudegina - apie 120 kcal

POZA  

Tai daug jėgų reikalaujanti poza. Partneris turi daryti nepilnus prisitraukimus (tam būtinas skersinis, kad galėtų prisitraukti), o moteris apglėbti jį per klubus ir prilaikyti, kad viskas vyktų kuo tiksliau. Ši poza reikalauja labai daug jėgų, tačiau rezultatas nepaprastai džiugina. Jeigu visada galvojote, kad reikia įsigyti skersinį, tai dabar pats laikas!

Jis sudegina -  apie 140 kcal

Ji sudegina - apie 60 kcal

Nuotr. Shutterstock

POZA 

Vyras pakelia moterį paėmęs už klubų, ji apsikabina jo juosmenį kojomis. Partneriui įsiskverbus, jis rankomis kilnoja moterį, o ši palengva judina klubus. Vyrai dievina tokias pozas, nes moteris juda ir taip dar stipriau jį jaudina, o ne guli lyg rąstas be jausmų

Jis sudegina - apie 120 kcal

Ji sudegina - apie 100 kcal

POZA  

Ši poza truputėlį primena misionieriaus, tačiau yra daug intensyvesnė. Abu partneriai atsiklaupia ant kelių vienas priešais kitą. Moteris šiek tiek pražergia kojas, o vyras skverbiasi iš priekio. Abu sinchroniškai judina klubus. Nepaprastai jaudinantis įsiskverbimo kampas ir tolygus judesiai suteiks labai daug malonumo!

Jis sudegina - apie 100 kcal

Ji sudegina - apie 100 kcal

POZA

Ideali poza - moteris ant pilvo, o partneris atsiklaupia ir lėtais judesiais masažuodamas mylimąją įeina iš nugaros. Visas šios pozos sudėtingumas - abu klubus bei kojas pakelia nuo lovos ir į pagrindą remiasi krūtine bei pėdų pirštais.

Jis sudegina - apie 130 kcal

Ji sudegina - apie 110 kcal