SUGIHARA klinika dovanoja unikalią galimybę laimėti šlapimo nelaikymo gydymą lazeriu arba estetinės lazerinės ginekologijos procedūrą.

Šlapimo nelaikymo gydymas lazeriu

SUGIHARA klinikos turimos lazerio technologijos IntimaLase TM ir IncontiLase TM (SMOOTH) – vienintelės pasaulyje lazerinės technologijos, kurių gydymo metu nepažeidžiama makšties gleivinė, neveikiami kiti moters vidaus organai (gimdos kaklelis, gimda (miomos), kiaušidės ir kt.) Gydymas vyksta lazerio fototerminio poveikio dėka, neatliekant pjūvių, siuvimo ir pan.

Šis gydymas skirtas lengvo ir vidutinio laipsnio krūvio šlapimo nelaikymo gydymui. Teigiamas poveikis stebimas ir esant mišriam šlapimo nelaikymui.

Net 94% moterų po procedūros įvardija žymų šlapimo nelaikymo simptomų sumažėjimą, 70% pacienčių visai pranyksta šlapimo nelaikymo požymiai. Lazerinė procedūra neilga, trunka nuo 15 iki 30 minučių.

Daugiau informacijos apie procedūrą rasite ČIA.

Estetinė lazerinė ginekologija

Klinika „Sugihara“ gali pasiūlyti saugų makšties susiaurinimą, elastingumo, tamprumo ir jautrumo atstatomąjį gydymą,be pjūvio naujausių pasaulyje ginekologijai skirtų lazerio technologijų dėka. Šiuo atveju moters lytinis grožis ir sveikata eina kartu.

Procedūra neinvazinė (nėra pjūvių, siuvimo, kt.) ir neskausminga, todėl nereikia anestezijos (nuskausminimo). Procedūra trunka 15-30 min.

Daugiau informacijos apie procedūrą rasite ČIA.

NORITE SUSIGRĄŽINTI KOMFORTIŠKĄ GYVENIMĄ IR LAIMĖTI VIENĄ IŠ ŠIŲ PROCEDŪRŲ?

Pasitikrinkite ar jūsų sveikatos būklė atitinka visus šiuos reikalavimus, kurie būtini sklandžiam procedūros atlikimui:

Neturite antsvorio,
Nerūkote,
Esate gimdžiusi 2 ar daugiau vaikų,
Nesergate CD (candida, pienlige),
Neturite cistų, miomų, polipų, ginekologinių uždegimų.

Užpildykite dalyvio anketą:

KONKURSO LAIMĖTOJA IŠRINKTA - DĖL ASMENS PRIVATUMO SU LAIMĖTOJA SUSISIEKSIME ASMENIŠKAI

KONKURSO „Laimėk SUGIHARA klinikos lazerinę procedūrą“ TAISYKLĖS:

Jei dalyvis duomenis, reikalingus konkursui, pateikė neteisingai ar duomenų trūksta, laikoma, kad jo paraiška dalyvauti konkurse negalioja ir jis jokių pretenzijų dėl to neturi.

Konkurso dalyvis gali atsiųsti tik vieną paraišką dalyvauti konkurse. Konkurso nugalėtoją išrinks komisija sudaryta iš organizatoriaus ir partnerio paskirtų narių.

Konkurso komisijos sprendimas negali būti apskundžiamas. Su nugalėtoju bus susisiekta asmeniškai.

Nugalėtojui atsisakius prizo konkurso komisija renka kitą nugalėtoją.

Konkurso prizas į pinigus ar kitus daiktus nekeičiamas.

Konkurso nugalėtojas prieš atsiimdamas prizą privalo užpildyti ir pasirašyti visus organizatoriaus pateiktus dokumentus.

Jei nugalėtojas atsisako pasirašyti organizatoriaus pateiktus dokumentus, laikoma, kad prizo jis atsisakė ir neturi jokių pretenzijų.

Jei nugalėtojas sutartą dieną neatvyksta atsiimti prizo, laikoma, kad jis prizo atsisakė ir pretenzijų į jį neturi. Tokiu atveju komisija renka kitą nugalėtoją.

Išlaidos, susijusios su dalyvavimu konkurse ir prizo atsiėmimu, nekompensuojamos.

Konkurso organizatorius pasilieka teisę keisti konkurso datą, laiką ir sąlygas apie tai iš anksto informavus konkurso dalyvius, nugalėtoją ir partnerį.

Už prizo (daikto ar paslaugos) kokybę atsako tik prizo steigėjas. Iškilus klausimams ar pastėbėjimams dėl prizo įteikimo ar paslaugos įgyvendinimo, prašome kreiptis tiesiai į prizo steigėją.