LAIMĖTOJAI:

Ignė Razmantaitė;

Loreta Genytė;

Vilija Jackaitienė.

Dėl laimėjimo parašykite mums laišką el. paštu: info@5braskes.lt.
_________________________________________________________________________

Siūlome jums laimėti plaukų šepečius, kurie visus metus rūpinsis jūsų plaukų grožiu. Nuo šiol jūsų plaukai gali turėti geriausią draugą, kuris juos puoselės ir saugos, o ne žalos.

KONKURSO SĄLYGOS:

Konkursui „Laimėk geriausią draugą savo plaukams!“ reikia atsakyti į žemiau esantį klausimą.

Konkurso trukmė: 2015 m. rugsėjo 02–rugsėjo 16 d.

Kiekvienas dalyvis gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Pasibaigus konkursui, 3 laimėtojus išrinks 5braskes.lt portalo redakcija.

APIE DOVANĄ:

Šepetys besiveliantiems plaukams Tangle ANGEL, kurio vertė 19 EU

99.9 % efektyviai nuo bakterijų apsaugoti šereliai (Biomaster ženklinimas). Biomaster yra sidabro pagrindo antibakterinis priedas, kuris buvo sėkmingai ištirtas nepriklausomose laboratorijose. Jis saugo nuo bakterijų, galinčių sukelti nepageidaujamus kvapus, produkto spalvos pokyčius ir kokybės pokyčius, dauginimosi.

Specialūs priedai, esantys šepečio plastike, saugo nuo bakterijų, todėl Tangle ANGEL šepetį naudoti yra saugu ir higieniška. Šepečio šereliai yra atsparūs karščiui, todėl nekeičia savo formos džiovinant plaukus džiovintuvu. Dėl antistatinės savybės plaukai neįsielektrina, tampa švelnūs ir glotnūs. Speciali šepečio pagrindo forma pagerina jo savybes ir plaukų iššukavimo kokybę.

Novatoriško dizaino šepetys atrodo labai stilingai ir yra labai veiksmingas. Šepetį galima laikyti ne tik už rankenos, bet ir už korpuso, taip jį lengviau valdyti.

Daugiau informacijos apie CASCADA produkciją rasite ČIA.