Čia gali padėti užsispyrimas, apynasris savo tinginystei ir kantrybė, kantrybė, kantrybė.

1. Žiūrėkite, ką dedate į burną

Reikėtų peržiūrėti valgiaraštį bei atsisakyti tų produktų, kurie skatina pilvo pūtimąsi. Taip pat nevertėtų valgyti marinuotų produktų, kurie sulaiko vandenį audiniuose, taigi jūs atrodote putlesnė. Jei norite sulieknėti greičiau (ypač per taliją, klubus), užmirškite gazuotus gėrimus (netgi mineralinį vandenį), ankštines daržoves, kopūstus (šviežius, raugintus ar troškintus).
Be to, meskite lauk kramtomąją gumą. Kai kramtote, kartu į organizmą patenka papildomo oro, kuris jus pučia iš vidaus. Žodžiu, geriau burną laikyti užvertą. O jau išsižiojate, valgykite neriebų baltyminį maistą ir vaisius, kuriuose nebūtų krakmolo.

2. Atsisakykite alkoholio
Bet kokie alkoholiniai gėrimai - stiprūs ir ne itin - tai nereikalingos kalorijos, kurios neabejotinai nusės ant jūsų talijos. Be to, alkoholis padidina kortizolio, žinomo kaip streso hormonas, lygį kraujyje. Būtent šis hormonas neleidžia jums numesti norimų kilogramų. Taigi - ar jūs to norite?

3. Iškrovos dienos (detoksikacija)

Išbraukite iš valgiaraščio konservuotą maistą, marinuotus produktus, taip pat greitą maistą. Toks „ėdesys" turi daug druskos, kuri sulaiko skysčius organizme. Be to, greitame maiste apstu konservantų bei kitokių žalingų medžiagų, kurios stabdo medžiagų apykaitą ir nuodija organizmą. Kepenys siekia atsikratyti toksinų ir apsaugoti organizmą, tai kur jos dar „galvos" apie riebalų perdirbimą! Palengvinkite joms užduotį - rinkitės teisingą maistą, praturtintą antioksidantais ir vitaminais: šviežias bei lapines daržoves, vaisius.

4. Ištaisykite laikyseną

Kai esate išsitiesusi, pasitempusi, tai akimirksniu ištirpsta keli kilogramai. Tiesus stuburas, atkišta krūtinė, išdidžiai pakelta galva - ir jūs jau kitaip atrodote. Net jei tenka įtraukti pilvuką retkarčiais (kaip pamatote žavų vyrą ar dar žavesnę konkurentę), tai vis tiek darbas nenueis veltui - treniruosite pilvo raumenis.

5. Vilkėkite koreguojančius apatinius

Kai norite atrodyti tobulai, pagelbės figūrą koreguojantys apatiniai. Rinkitės tai, kas optiškai panaikins jūsų problemą, tarkim, korsetas „padarys" taliją, o tamprios kelnaitės prispaus pilvuką ir sumažins klubų apimtį. Šitų gudrybių neatsisako netgi Holivudo dievaitės.

6. Įtraukite jogą

Joga ne tik padeda lieknėti. Šis senas mokslas padeda sureguliuoti vidinę būseną, kuri, beje, daugumos moterų yra nestabili. Pačios naudingiausios yra dvi pozos - katės (marjaryasana) ir karvės galvos (gomukhasana). Pastaroji poza leis ištaisyti laikyseną, vysto lankstumą. Katės poza sustiprina pilvo preso raumenis - tiek išorinius, tiek vidinius. Didina gracingumą, gerina lakstumą.

7. Nepamirškite preso

Žinoma, be specialių pratimų, pasigirti plokščiu ir stangriu pilvuku bus žymiai sudėtingiau. Per dieną tam skirkite apie 15-20 minučių. Galite treniruotis vienu metu, o galite pratimus paskirstyti ir atlikti kelis kartus per dieną. Taip pat užsiėmimus pastiprinkite važinėjimusi dviračiu, riedučiais ar čiuožimu snieglente.

8. Prakaituokite!

Bet kokie kardiopratimai taip pat dailins pilvą. Stenkitės dažniau vaikščioti pėsčiomis, kilti laiptais. Automobilį statykite atokiau, kad vis turėtumėte progos pasivaikščioti. Stenkite judėti ir prakaituoti, nes su prakaitu pasišalina žalingos medžiagos. Taigi, nepamirškite ir pirties! Ji padės atsikratyti paburkimų, pakels odos tonusą ir grąžins jai spalvą, taip pat paplokštins pilvuką.

9. Seksas
Tai savaime suprantama, kad visokios išsilankstymo pozos, judesiukai bei prakaitas padailins kūno linijas. Kai būsite lankstesnė ir gracingesnė, tai ir seksu dažniau norėsite užsiimti. Keiskite gyvenimą, pradėkite nuo savęs, ir keisis kitos sferos!

10. Pilvo šokis
Nors pilvo šokėjoms reikia šiek tiek riebaliukų, kad parodytų visą meistriškumą, tačiau šokiai, pilvo judesiai vis tiek sustiprins raumenis. Jei neturite laiko lankyti užsiėmimų, šokite namie, pavyzdžiui, kokius 5 energingus šokius (apie 3 minutes kiekvienas, taigi pajudėsite aktyviai 15-20 minučių).

Įpročių bus lengviau laikytis, jei vis judėsite. Net jei žiūrite filmą, galite padaryti atsilenkimų per reklamos minutes. Išnaudokite laiką savo grožiui.