KONKURSĄ LAIMĖJO:

Žydrūnė Pociūtė;

Jolita Apulskienė;

Gitana Pošienė;

Ligita Vaitkutė;

Margarita Sideravičiūtė;

Ilona Tinterytė;

Agnė Leitienė;

Kristina Šimkutė;

Marta Butkutė;

Kristina Vadapalienė.

Dėl laimėjimo parašykite mums laišką el. paštu: info@5braskes.lt.

„Žinoma, yra ir moterų, kurios drąsiai jaučiasi ir vadina save gražiomis. Paprastai tokias moteris vertiname kaip pasitikinčias savimi, tačiau jų nėra daug. Deja, daugeliui šio pasitikėjimo pritrūksta, o viena iš to priežasčių – nuolatinis savo išvaizdos lyginimas su kasdien matomais grožio „etalonais“, kuriuos dažnai patobulina kompiuterinės nuotraukų retušavimo programos. Toks lyginimas ne tik nepadrąsina, bet ir verčia jaustis nejaukiai dėl perdėto pasitikėjimo savimi“, – sako psichologė Edita Kratulytė. Kviečiame visas moteris mesti į šalis kompleksus ir jaustis gražiomis.

Pabaikite sakinį „Renkuosi jaustis graži“ ir laimėkite kosmetikos priemonių jūsų plaukams

KONKURSO SĄLYGOS:

Konkursui tinka visi jūsų atsakymai.

Konkurso trukmė: 2015 m. gegužės 25–birželio 08 d.

Kiekvienas dalyvis gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Pasibaigus konkursui,10 laimėtojų išrinks 5braskes.lt portalo redakcija.

APIE DOVANAS:

3 RINKINIAI: „Dove Oxygen Moisture“ plaukų priežiūros produktų rinkinys, kurį sudaro purumo suteikiantys šampūnas, kondicionierius, plaukų kaukė ir purškiklis.

3 RINKINIAI:„Dove Pure Care Dry Oil“ plaukus intensyviai drėkinantis ir puoselėjantis plaukų priežiūros produktų rinkinys, kurį sudaro šampūnas, kondicionierius ir plaukų eliksyras.

4 RINKINIAI: „Dove Youthful Vitality“ plaukų priežiūros rinkinys senstantiems plaukams atkuria ir suteikia jaunatviško spindesio. Rinkinį sudaro šampūnas, kondicionierius ir BB kremas plaukams.