LAIMĖTOJA: Ilona P. Ji mums parašė, kad norėtų daugiau sužinoti apie strijų ir celiulito naikinimą. Pažadame, kad 5braškių portale jis ras visus atsakymus.

_________________________________________________________________

Vasarą  būtina pasirūpinti kūno odos drėkinimu. 5braškės jumis rūpinasi ir siūlo nuostabų kosmetikos prizą - pirmąjį grožio pasaulyje vėsinamąjį kūno kremą, kvepiantį greipfrutais! 

Tai vasarai būtina priemonė! Jie ne tik drėkina odą 24 valandas ir suteikia jai šilkinio švelnumo – produktus itin malonu naudoti. 

KONKURSO TAISYKLĖS: parašykite, kokia grožio paslaptis jus labiausiai domina. Tinka absoliučiai viskas: nuo pėdų grybelio naikinimo iki blakstienų auginimo gudrybių. Apie tai, kas jus domina, vėliau parašysime 5braškių portale.

Vienam dalyviui atiteks greipfrutų drėkiklis, kurio vertė - 50 litų (200 ml).

Laimėtoją (išrinktą burtų keliu) paskelbsime liepos 21 dieną


PRIZAS

Naujasis „The Body Shopdrėkiklis – tarsi tikras ledų šerbetas akimirksniu ištirpsta ant odos, vėsina ir puikiai drėkina. Vasaros metu rekomenduojama šerbetus laikyti šaldytuve tam, kad vėsinantis ir gaivinantis poveikis būtų dar malonesnis.

Vaisiniai šerbetai – gaivūs ir lengvi kūno drėkikliai, - it tikras ledų šerbetas. Papildyti ingredientais, kuriuos įsigyjant remiama sąžininga bendruomenių prekyba (žaliava kosmetikai perkama tiesiai iš gamintojo, be tarpininkų). Kiekviename kūno šerbete yra iš Nikaragvos atkeliavusio sezamų aliejaus, kuris ramina ir švelnina odą. Taip pat ekologiško medaus, surinkto iš tropinių Etiopijos augalų žiedų bei ekologiško alavijų ekstrakto. Alavijai sąžiningos prekybos keliu gaunami iš Gvatemalos, nedidelio ekologiško ūkio, kuriame alavijai rankomis skinami, apdorojami ir paruošiami naudojimui per 24 valandas – taip išlaikoma jų aukščiausia kokybė.

Kolekciją sudaro: greipfrutų, moringų, braškių, mangų ir likerinių mandarinų kūno šerbetai.