Pasižvalgykime, kokia moteris traukia vyrus. Pasirodo, viskas ne taip sudėtinga ir vyrų kriterijai nėra tokie aukšti, kaip galėjome įsivaizduoti. 

1. Ji gyvena savo gyvenimą ir tuo mėgaujasi

Tai reiškia, kad moteris yra asmenybė, turi susikūrusi savo išvaizdos stilių, taip pat užmezgusi ryšius su tam tikrais žmonėmis (bendravimo ratas), gali išvardinti savo mėgiamiausias vietas, kur ji leidžia laisvalaikį. Kad ir kaip vyras bemylėtų moterį, kažin ar norėtų, kad moteriai pasaulis prasidėtų ir baigtųsi tiktai juo. Tokia moters egzistencija vyrą itin įpareigoja ir vargina. Vyrai nepakenčia prieraišių ir nesavarankiškų moterų, kurios nesugeba net į parduotuvę nueiti be vyro. Kai moteris pati įdomi, save nuolat turtina, yra laiminga, tai ir vyrui gali pasiūlyti daugiau. Su tokia moterimi laiką leisti žymiai įdomiau, ji nesiliauja stebinti, yra vyrui tarsi iššūkis, paslaptis.

2. Ji niekada nežengia pirmojo žingsnio 

Šiuo atveju verta prisiminti dėsnius: vyras savo prigimtimi yra medžiotojas, todėl jam įdomiau pačiam siekti moters. Norėdamas sužavėti patikusią moterį, vyras į darbą įtraukia visas savo pajėgas: protą, išmonę, ryžtą, veiksmų kryptingumą. Aišku, viskas priklauso nuo aplinkybių. Kartais ir moteris gali parodyti iniciatyvą, tačiau tik tam, kad numestų vyrui užuominą, kad ji jam nėra abejinga. Itin aktyviai nusiteikusi moteris rizikuoja taip ir nesužinoti, ar ji iš tiesų domina vyrą. 

3. Ji seksuali, tačiau ne vulgari

Pažinties pradžioje moteriai geriau prilaikyti liežuvį už dantų, nelaidyti dviprasmiškų juokelių, net jeigu jie  itin šmaikštūs ir stilingi. Vyrą traukia dama  tiek viešumoje, tiek likus su ja akis į akį (bent jau pradžioje). Moteriai „leidžiami" lengvi netyčiniai prisilietimai, o daugiausia  kojų flirtas po stalu. Na, o paskui, kai tapsite artimesni, galėsite atskleisti savo kitą  velniūkštės  pusę.

4. Ji netrokšta sekso „tuoj pat"

Vykstant tokiai lyčių vaidmenų kaitai, sunku būtų įsivaizduoti seksą po vedybų. Tačiau moteris vis tiek turėtų palikti iniciatyvą vyrui  tegu jis vilioja ir gundo. Jei norėsite pasirodyti karšta, patyrusi ir imanti iš gyvenimo viską, ką jis siūlo, nepasirodysite išranki. Geriausiu atveju, jūsų santykiai su nauju pažįstamuoju taip ir nepažengs toliau miegamojo durų. Aišku, nėra idealaus laiko, kada tai įvyks, jei žmonės vienas kitą traukia, jaučia, kad jiems gerai kartu, tačiau bent porą savaičių (geriausia  mėnesį) reikėtų „apsiuostyti" iki sugulimo. Bet tikrai  taisyklių čia nėra...

Nuotr. Shutterstock

5. Ji nuoširdžiai rūpinasi tais, kurie šalia

Moteriai tikrai rūpi, kad šeimos pusryčiai suteiktų energijos, ji primins vyrui išgerti vitaminus ir pabrėš arbatos bei sulčių naudą. Tai visiškai nereiškia, kad moteris virsta namų šeimininke  tokiu rūpestingumu moteris parodo, kad ji nėra abejinga vyrui, kad nori palengvinti jo gyvenimą, prisiimdama dalį rūpesčių. Tiesa, tas rūpinimas turi būti abipusis. Pavyzdžiui, pažįstu vyrą, kuris ryte anksčiau atsikelia, kad pašildytų moters automobilį.

6. Ji žino, kad jos vyras geriausias

Ne, vyras tikrai neprivalo tapti olimpiniu čempionu. Kalba čia eina apie tai, kad moteriai ne vis vien, kokį kostiumą vyras apsivilks, eidamas į operą, vyrui patiks, jei moteris patars dėl kaklaryšio ar pataisys mazgą. Net jei vyras bambės ir tie veiksmai atrodys gana savininkiški (todėl nerankiokite pūkus nuo vyro drabužių viešumoje ar netaisykite kaklaryšio), vyras iš tiesų jausis pamalonintas jūsų dėmesio jo išvaizdai.

7. Ji nedaro spaudimo

Kažin ar rastumėte žmogų, kuriam patiktų, kai knisa protą. Vyrui apskritai šis punktas yra principinis, ypač dėl santykių statuso. Jei moteris teiks ultimatumus, laikys vyrą nevyrišku dėl to, kad šis nesiperša, tai net tam reikalui subrendęs vyras gali akimirksniu atvėsti. Tikslingi pokalbiai apie piršlybas, vestuves, draugų santykių įteisinimus gali atbaidyti vyrą žengti šį atsakingą žingsnį. Moterys, įsidėmėkite  pasipiršti turi vyras!

8. Ji nerankioja atliekų

Ką tai reiškia? Kad moteris neužsikrės neigiamu elgesiu, jai nelips blogas pavyzdys. Ir jeigu dama kažkam pasakys pastabą dėl jo manierų  labai taktiškai ir neagresyvia forma  tai pagarba tokiai moteriai iš vyro pusės smarkiai išaugs. Pavyzdžiui, moteris plepiam vyro bičiuliui subtiliai parodys, kad keiksmažodžiai  ne damų ausims.

9. Ji visuomet pasirenka tinkamą partnerį

Vyrai dažnai domisi: „Su kuo tu bendravai iki manęs? Ką jis veikė?". Tokiu būdu jie tikrina, kaip moteris renkasi „kokybės standartą". Jei jos kelyje pasitaikė vien tik alfonsai ar nelinkę įsipareigoti vyrai, tai gali daug ką pasakyti apie moterį, beje, ne jos naudai. Jei susitikinėjo su tikrais sėkmės džentelmenais, vadinasi, moteris žino savo vertę.

Nuotr. Shutterstock

10. Ji žino, kas yra meilė

Kiekvienas šį jausmą įsivaizduojame skirtingai: vieniems galva sukasi, kiti skraido iš laimės, treti prikuria genialių projektų. Kai vyras myli, jam svarbu viena  žinoti, kad ir jis yra mylimas.