Jei vyras, tarkim, užkietėjęs viengungis, tai bus greičiausiai išsiilgęs moteriškos šilumos, meilės ir rūpesčio, per daug nesigilinti į santykius, o tiesiog jais džiaugtis be rimtų įsipareigojimų. Todėl pasąmonėje jis dairysis būtent tokios moters.

Kaip ją smulkiau būtų galima apibūdinti? Seksualiai patraukli, kūrybinga, išradinga, laisva gyvenime ir bendravime (įskaitant seksą), nesukelianti įtampos, nebumbanti ir nepriekaištaujanti, nieko ypatingai nereikalaujanti, paklusni, nuolaidi, tačiau sugebanti apginti savo nuomonę, išmintinga, supratinga, bendraujanti, daug ką sugebanti, taip pat gaminti valgį bei tvarkyti namus. Štai panašiai toks būtų Mūzos portretas, kuris vyrui yra geidžiamas ir patrauklus.

O dabar paklauskite savęs: ar norite būti universali, ideali žmona, telpanti į standartinius rėmus, su privalomu detalių rinkiniu - figūra, kerinčia šypsena ir aksominiu charakteriu? Ta, kuri gali viską paaukoti dėl vyro - netgi savo asmenybės šerdį, išskirtinius bruožus, manieras bei bendravimo būdą, savo pomėgius, draugus ir laisvalaikį?

Mieloji, kai būsite prie vyro prilipusi kaip vantos lapas prie šiknos, jis jūsų net nepastebės! Iš geidžiamos moters tapsite nematoma. Ta, į kurią net nepažiūri grįžęs iš darbo. Ne šukuoseną pagiria, ar apie jūsų gyvenimą pasiteirauja, o puola prie viryklės žiūrėti, ką valgyti paruošėte. Net vaikai kartais būna „pirmenybiniai", o žmonai lieka laiko trupiniai. Nes ji gera. Ji supratinga. Ji tokia patogi.

Atminkite: jūs - išskirtinė! Turite tai jausti ir tuo didžiuotis. Tai jūsų privalumas, o ne trūkumas. Būtent kažkuo išsiskiriančios moterys, tikros asmenybės traukia vyrus. Moteriškos, tačiau tvirtu stuburu. Mokančios išsakyti savo nuomonę, ją apginti, o ne prisitaikančios kaip salamandros, kad tik nebūtų šeimoje pykčių ir ginčų.

Ko ieško vyrai? Savo vienintelės, nepakartojamos moters, kuri būtų skirta tiktai jam. Ta, kuri gera visiems, dažnai negera pati sau (ir vyrui). Nors ir sakote pati, kad ieškote paprasto, normalaus vyro, ar tikrai sau nemeluojate? Juk iš tiesų jūs trokštate nepaprasto - to Ypatingojo, taigi ir jis nori tos Ypatingosios.

Kokia moteris yra ta Geidžiamoji? Kaip galite patraukti vyro dėmesį?

Pirmiausia - jūsų individualumas, kurį jums reiktų išsaugoti ir puoselėti. Jūsų eisena, kalbėjimo būdas, humoro jausmas, uždarumas ar atvirumas... Gal mėgstate stilingus batelius, o gal dažnai keičiate šukuosenas? O gal kepate naktimis pyragus? Nesvarbu - kas tai bebūtų, neatsisakykite vien todėl, kad vyrui kliūva ši savybė, kad jis mano, jog išlaidaujate ir pan. Jis gal turi aistrą kolekcionuoti vynus arba žaisti golfą. Būtent jūsų unikalumas yra stiprioji, daugiausia žavesio teikianti pusė.Juk tai jį ir patraukė, kai susipažinote. Keiskitės, tobulėkite, tačiau neatsisakykite savasties.

Būti ypatinga, nepaprasta gali kiekviena moteris - tik reikia pasistengti rasti savyje tas dureles, kurias pravėrus, sugebėtumėte parodyti aplinkiniams tą savo turtingą asmenybę, kad ji atsispindėtų jūsų išorėje.

Galite būti pati išmintingiausia, tačiau jei nėra darnos tarp vidaus ir išorės,jei tą išorę netgi stengiatės sumenkinti, tai kažin ar labai kas jumis susidomės. Prie sėkmingo bilieto ištekėti moters išvaizda labai prisideda, tačiau nesureikšminkite jos - jums nereikia asilo, kuris maitinasi jūsų silikonu, peroksidiniais plaukais ir priklijuotomis blakstienomis.

Tapti Ypatinga moterimi galite ir jūs, tik panorėkite, o iš pradžių sąžiningai atsakykite į klausimus:

Ar turite savo stilių? Ar galite pavadinti save stilinga, kai apibūdinate savo aprangą, šukuoseną? Ar išsiskiriate elgesio manieromis, ypatingu bendravimu?

Ar turite savo nuomonę? Ar esate paveiki, pasiduodate pirmai svetimai įtakai? Ar turite savo nuostatas?

Ar turite charakterį? Ar pasižymite kažkuo, kas jus apibūdintų kaip romantikę, svajotoją, kikenančią pleputę arba pragmatišką, rimtą moterį? Jūs lipšni, draugiška ar tiesi ir aštrialiežuvė?

Ar turite tikslą (be vedybų ir vaikų)? Ko norite pasiekti gyvenime, į ką krypsta visos jūsų mintys, apie ką svajojate? Ką nuveikėte dėl savo svajonės?

Ar turite pomėgių? Ar yra veikla, kuri nubraukia visus jūsų rūpesčius, pakelia jums nuotaiką, atpalaiduoja?

Ar turite šeimos viziją? Ar žinote, kaip turi atrodyti jūsų santykiai? Neprimesti visuomenės, o būtent jūsų? Pamąstykite, kokios šeimos norite - stabilios, kai visi drauge, ar laisvos, demokratiškos? Kaip įsivaizduojate pareigas šeimoje, gyvenimo tvarką? Ar šeima - būtinai su vaikais? O gal esate tik jūs ir partneris? Kaip ilsitės, leidžiate laisvalaikį?

Nuoširdžiai atsakinėdamos į klausimus, jūs liausitės nerimauti dėl to, kad tas Vienintelis jūsų nepastebės. Turėkite daugiau pasitikėjimo savimi, savigarbos ir savivertės! Kai jūsų vidinės nuostatos atsispindės ir išorėje, kai nebūsite masinės pasaulėžiūros produktas, kai nesistengsite atitikti kažkokių teorinių reikalavimų, tai neabejotinai pritrauksite TĄ Ypatingąjį vyrą.

Jei norite džiaugtis gyvenimu, tiesiog pamilkite save!