Šiandien populiarėja „full bush“ (liet. pilnas krūmas) vadinama intymi šukuosena. Tai ne apsileidelių į madą grąžinta šukuosena, o itin praktiškas ir seksualiniam gyvenimui naudingas „krūmas“. Net tokios įžymybės kaip Cameron Diaz prasitarė, kad mielai „pamiršta“ bikini zonos depiliaciją, todėl karščiau mėgaujasi lovos malonumais. Ji stebėjosi, kiek daug moterų vargina save braziliškomis depiliacijomis, nors tai tik mitais apipinta plika dykynė. Tikrasis malonumas laukia natūralumą propaguojančių moterų!

Faktai kalba patys už save. Taigi, ką laimi nedepiliuojančios tarpkojo?

Gaktos plaukai kaupia feromonus

Feromonai yra natūralūs kūno cheminiai junginiai, kuriuos kūnas išskiria tam, kad perduotų tam tikrą informaciją apie save aplinkiniams (pvz. aš vaisinga, dominuojanti, sveika, draugiška, susijaudinusi). Paprastai tariant aš kvepiu vienaip ar kitaip. Todėl nusidepiliavusios bikini zonos plaukus, jūs tarsi ištrinate vyrui siunčiamą žinutę – „Aš pasiruošusi seksui!”.


Intymios zonos plaukai apsaugo nuo bakterijų

Plaukeliai „ten“ auga ne šiaip sau. Jie apsaugo lytinius organus nuo nešvarumų ir mikrobų patekimo į juos, todėl natūralumo šalininkes rečiau kamuoja tokios intymios ligos kaip pienligė. Depiliacija tiek skutimosi peiliukais, tiek vašku, neužtikrina, kad plaukeliai neįaugs. Jeigu šalinamas plaukelis per sausas, jis gali neišsirauti ir nulūžti po oda. Tokiu atveju plaukas įauga, susidaro pūlinukas, kuris ne tik parausta, bet ir yra skausmingas. Be to, šalinant plaukus atsiranda ne tik įaugančių plaukelių, bet spuogelių, kurie gali virsti pūliniais ir lengvai sukelti infekcijas.

Plaukeliai paaštrina pojūčius

Kiekvieno plauko folikulo pabaigoje yra itin jautrios nervų galūnės, todėl jos aktyviai reaguoja į partnerio prisilietimus ar kvėpavimą. Būtent plaukelių nervų dėka jūs jaučiate malonų dilgčiojimą gaktos srityje. Tai tikrai padeda stimuliuoti jūsų geismą, taigi, ar verta atsikratyti papildomo malonumo šaltinio?

Plaukų šalinimas brangiai kainuoja

Ne paslaptis, kad dažnas plaukelių šalinimas gali nemažai kainuoti. Pigiausias būdas - skutimosi peiliukai, tačiau ir jie turi būti perkami kokybiški, o keičiami dažnai, kad neatšiptų. Bikini zonos depiliacijos naudojant vašką ar cukrų atliekamos profesionalų, todėl salone už tokią procedūrą tenka palikti kelias dešimtis eurų. Na, o plaukų šalinimas lazeriu tikrai ne kiekvieno kišenei, nes procedūros vertė gali siekti kelis tūkstančius eurų.

Išbandymas partneriui

Jei išvydęs jūsų intymią šukuoseną partneris ištaria „Vienintelė vieta, kurioje plaukai man patinka yra ant galvos“, jūs susidėjote su egoistu. Rimtai. Niekas neturi teisės aiškinti kaip jūs turite atrodyti. Neleiskite jiems iš jūsų atimti papildomo malonumo ar net sveikatos. Todėl gaktos krūmo testas gali padėti atmesti netinkamus kandidatus į jūsų lovą ar širdį.