Nors šiandien apie tai jau niekas nekalba, tačiau visai neseniai viešumoje pasklido žinia, kad atskleista ilgai saugota paslaptis, kodėl karalienė vis pyksta ant Kates Middleton. Sakoma, kad garbaus amžiaus dama vis pareiškia savo anūkui princui Williamui priekaištus dėl to, kaip turėtų elgtis ir atrodyti kilminga dama.

Nors visas pasaulis kasdien giria Kates Middleton aprangą ir įgimtą stiliaus jausmą, tačiau karalienei labai kliūna viena nedidelė, bet labai pastebima detalė... Batai su platforma, kuriuos taip mėgsta jauna mamytė. Pasirodo, tokia avalynė nėra leistina pagal karališkąjį aprangos kodeksą, kurio šventai laikosi jos didenybė karalienė.

Daugelis pasakys, kad tai tiesiog dviejų kartų nesusikalbėjimas, nes daugiau niekas dėl to Katei nepriekaištauja. Nors galėtų neerzinti senstelėjusios damos, jaunoji Kembridžo hercogienė labai tvirtai laikosi savo įsitikinimų ir neatsisako taip pamėgtos avalynės. Tikėtina, kad vieną dieną karalienė tiesiog susitaikys su tuo, kad dabartinė karališkoji karta gyvena laikydamasi kitų stiliaus ir aprangos kodeksų.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press