Ar žinote, kas pagal Kinų horoskopą jūs esate? Kokio gyvūno savybes jums priskiria iš Rytų šalių kilusi astrologija? Pažvelkite į ratą. Jame susiraskite savo gimimo metus. Štai – jūs jau žinote savo ženklą. 

Nuotr. Shutterstock

Pažvelkite į lentelę, kurioje aiškiai matosi: su kokiais Zodiako ženklais jūs galite rasti meilę, ramybę ir harmoniją, o su kuriais – laukia konfliktai bei nesutarimai. O kuris kinų Zodiako ženklas tiesiog neabejotinai jus išduos?

JUODA: remiantis šiuo kinų dar senovėje sudarytu horoskopu, jūsų partnerystė yra labai nevykusi. Mažai šansu, kad kartu būsite laimingi.

RAUDONA: jūsų santykius visada lydės pykčiai ir susitaikymai. Kaip sako kinų išmintis, tai namai, kuriuose nespėsite gesinti nesantarvės laužų. Gali būti, kad vienas iš partnerių nebus linkęs stengtis dėl santykių. Tikėtina, kad jis gali pasukti neištikimybės keliu. Jei norite, kad jūsų partnerystė pavyktų, turėsite labai daug investuoti į santykius, nuolat kalbėtis, ieškoti kompromisų ir vengti konfliktinių situacijų. Nors laukia daug iššūkių, tačiau viskas įmanoma!

BALTA: šiai kategorijai priskiriama didžioji dalis porų. Jums tinka posakis: ką pasėsi, tą ir pjausi. Savo santykių sėkmę galite nulemti tik jūs patys. 

ORANŽINĖ: jūsų partnerystė turi labai daug šansų būtų sėkminga iki gyvenimo pabaigos, tačiau reikės įdėti pastangų. Akivaizdu, jog jūs labai smarkiai vienas kitą traukiate, sutampa jūsų interesai ir gyvenimo būdas, tačiau keletą aštresnių kampų teks pašlifuoti, kad santarvė lydėtų jūsų namus. Gerbkite, saugokite, branginkite ir vertinkite savo antrąją pusę, nes, remiantis kinų horoskopu, jūs vienas kitam tinkate. 

ROŽINĖ: meilė tiesiog sklando ore! Jūs esate vienas kitam sutverti, jūsų neišskirs net sunkiausi likimo smūgiai. Jei tikite teorija, kad kiekvienas žmogus kažkur pasaulyje turi jį idealiai atitinkančią antrąją pusę, jūs esate būtent tokie! Aišku, santykius reikia saugoti ir puoselėti, nes net ir pati gražiausia gėlė, neprižiūrima ir nelaistoma, gali nuvysti.

Dalintis
Nuomonės