AVINAS

Stiprybės: Užsispyrimas ir žinojimas, ko nori iš gyvenimo, tau padeda nesiblaškyti. Avinų partneriai gali būti tikri, kad šalia esantis žmogus visa širdimi yra su jais. Tau nebūdinga žvalgytis į kitus, romantiškai nuklysti prie kito žmogaus.

Silpnybės: Dažnai bijai rizikuoti, todėl antroji pusė turi rodyti labai daug iniciatyvos, kad tave sužavėtų. Dažnai užmiršti svarbias datas ir šventes. Avinams retai šauna į galvą savo antrąją pusę nustebinti staigmenomis, dovanėlėmis ar netikėta romantiška vakariene.

JAUTIS

Stiprybės: Nors iš pirmo žvilgsnio atrodai kietas ir šaltas žmogus, tačiau tai tik kaukė, kurią tu akimirksniu nusiimi, kai sutinki mylimą žmogų. Tau būdingas didelis jausmingumas, nuoširdumas ir jautrumas. Tu puikiai pastebi partnerio nuotaikas ir į jas akimirksniu reaguoji.

Silpnybės: Jaučiai turi polinkį į stagnaciją ir įsisukimą į rutiną. Venk užsisėdėjimo namuose, nes antrajai pusei gali būti su tavimi nuobodu. Nebijok kartais rizikuoti, priimti iššūkius.

DVYNYS

Stiprybės: Esi energijos užtaisas, kuris gali išjudinti net ir labiausiai sustingusius žmones. Bendravimas, nauji žmonės, įdomios veiklos - viskas tau tiesiog užaugina sparnus. Antrąją pusę kasdien gali nustebinti naujais pasakojimais, nuotykiais ir pasiūlymais. Dvyniai visose santykių srityse ieško kažko naujo, nepatirto ir neišbandyto.

Silpnybės: Tavo monotonijos vengimas kartais pasireiškia blaškimusi santykiuose. Tau sunku apsispręsti dėl partnerio, amžinai prisirišti prie vieno žmogaus. Kartais reikėtų kiek nurimti ir trumpam sustoti, apsidairyti bei įvertinti, ką turi šalia savęs.

VĖŽYS

Stiprybės: Tave galima pavadinti naminuku, nes būtent ten jauti didžiausią laimę ir harmoniją. Vėžiai - šeimos ir stabilių santykių žmonės. Esi dvasiškai itin turtinga asmenybė - dažniausiai susižavi žmogaus vidinėmis, o ne išorinėmis savybėmis. Užtikrintai ir tikslingai sieki savo svajonių.

Silpnybės: Dažnai tau koją pakišą įtarumas ir pavydas. Nori savo antrąją pusę prisirišti, o tai ją gali dusinti. Nors svajoti gerai, bet kartais tu gyveni tik iliuzijomis, todėl nepastebi šalia tavęs vykstančių blogų dalykų, pavyzdžiui, finansinio šeimos nestabilumo. 

LIŪTAS

Stiprybės: Tu dievini, kai visų akys ir dėmesys yra nukreipti būtent į tave. Negali pakęsti konkurentų, su jais gali kautis iki kraujo, kad tik pasiektum tau patinkančio žmogaus širdį. Savo antrąją pusę nešioji ant rankų, apiberi dėmesiu ir meile, saugai bei atidžiai globoji.

Silpnybės: Liūtai visada nori būti lyderiai (šeimoje taip pat), todėl kiti žmonės kartais pavargsta nuo jų pamokslavimo, vadovavimo ir nurodinėjimų. Kartais tau koją pakiša itin didelis pasitikėjimas savo jėgomis. 

MERGELĖ

Stiprybės: Savo antrajai pusei dalini besąlygišką gėrį ir švelnumą. Šalia tavęs esantis žmogus niekada nedejuos dėl dėmesio trūkumo. Santykiuose sieki absoliučios tvarkos - jokio melo, apgaudinėjimo ir nutylėjimų. Į visus sunkumus meilėje ir šeimoje reaguoji ramiai ir su šaltu protu išsprendi problemas.

Silpnybės: Mergelės yra linkusios atidėti svarbių sprendimų priėmimą arba jį perkelti ant kito žmogaus pečių. Kartais tau patinkančius žmones išgąsdina perdėtas smulkmeniškumas ir kiekvienos bėdelės akcentavimas. Atsipalaiduok, mažiau dėl visko pergyvenk ir mėgaukis gyvenimu!

Nuotr. Shutterstock

SVARSTYKLĖS

Stiprybės: Tavo kraujyje - įgimtas pojūtis grožiui ir estetikai. Visada pastebėsi ir įvertinsi savo mylimojo pasikeitimus, stilių, pastangas gražiai atrodyti. Visur randi kompromisus ir paprastus sprendimus, todėl konfliktų tavo šeimoje beveik nebūna.

Silpnybės: Dažnai vengi įsipareigoti ir išsigąsti ilgiau trunkančių santykių. Gali būti, kad bijai prisirišti. Vis svarstai, kad tavo gyvenime gali atsirasti geresnis variantas. Svarstyklės, nuolatos dvejojančios ir ieškančios tos tikrosios meilės, dažnai lieka vienišos.

SKORPIONAS

Stiprybės: Tavo jausmai visada verda lyg ugnikalnis prieš išsiveržimą. Esi aistringas, ryžtingas ir beprotiškai į meilę pasineriantis žmogus. Niekada nežaidi dvigubų žaidimų. Šeima - tau didžiausia vertybė, kuria niekada negalėtum rizikuoti.

Silpnybės: Tavo gyvenime yra tik dvi spalvos - juoda ir balta. Tau neegzistuoja kompromisai ir aukso viduriukas: arba įsimyli iki beprotybės, arba net negali pažiūrėti į tau dėmesį rodantį žmogų. Skorpionus dažnai ištinka nevaldomi pavydo priepuoliai, jie neatlaidūs ir linkę įtarinėti. Ar nebūna, kad savo antrąją pusę apkaltini nebūtais dalykais?

ŠAULYS

Stiprybės: Tavo optimizmas ir nuoširdumas žavi labai daug priešingos lyties atstovų, o komunikabilumo tau pavydi ne vienas konkurentas. Tu mėgsti išbandyti naujus dalykus, dievini keliones, išvykas, ekstremalų laisvalaikį. Su tavimi gyvenančiam žmogui niekada nebus nuobodu. Dėl mylimojo visada labai stengiesi: rodai daug dėmesio, lepini staigmenomis, visada išklausai. 

Silpnybės: Šauliai kartais labai staigiai užsidega, jie kaip degtukai - greitai supyksta, bet akimirksniu ir užmiršta konflikto priežastį. Antrąją pusę gali varginti tavo konkretumas, retai sutinki nukrypti nuo plano.

OŽIARAGIS

Stiprybės: Tavo rimtumas ir praktiškumas antrajai pusei garantuoja, kad nuklydimų iš tavo pusės niekada nebus. Ožiaragiai dažnai laiko visus keturis šeimos kampus, pasirūpina mylimu žmogumi, apdovanoja jį šiluma ir subtiliu dėmesiu. Artimą žmogų visada išklausai ir duodi puikių patarimų.

Silpnybės: Dažniausiai savo romantiškus jausmus paslepi tolimiausioje širdies kertelėje. Dėl tavęs tenka ilgai kovoti, įveikti ilgą išbandymų ruožą, todėl tave įsižiūrėjęs žmogus turi apsišarvuoti kantrybe. Ožiaragiams būdingas praktiškumas kartais atstumia žmones, nes atrodo, kad esi šaltas ir nejautrus žmogus.

VANDENIS

Stiprybės: Tavo išradingumas kasdien stebina ir džiugina kitus žmones. Tu visada sužavi asmenis, kurie tave sudomina ir atkreipia dėmesį. Tau svarbiausia geri santykiai, komunikacija su kitu žmogumi, nesižavi materialiniais dalykais. 

Silpnybės: Antrąją pusę dažnai gąsdina tavo nenuspėjamas elgesys, pramuštgalviškumas, keisti sprendimai. Šalia esantis žmogus gali greitai pavargti nuo kas sekundę pasikeičiančios tavo nuomonės. Vandeniui labai svarbu būti nepriklausomu ir neprisirišti prie vieno žmogaus, todėl jų meilės santykiai dažnai būna itin trumpi ir trapūs.

ŽUVYS

Stiprybės: Į meilės jausmus tu pasineri su visa aistra, atsidavimu ir rūpesčiu. Tavo mylimas žmogus tampa lyg tavo gyvenimo variklis. Žuvys žavi savo inteligencija, nuoširdumu ir subtiliu humoro jausmu. Miegamajame taip pat demonstruoji tokius sugebėjimus, kurių konkurentai gali tik pavydėti.

Silpnybės: Reikėtų kartais išmokti atsiriboti nuo kitų žmonių jausmų. Pasitaiko atveju, kai apleidi savo mylimą žmogų, nes per daug rūpiniesi draugų džiaugsmais ir vargais.