Štai patys keisčiausi patarimai sekso tema iš anglų kalba leidžiamų moterims skirtų žurnalų. Ir iškart įspėjame, kad nebandytumėte pakartoti aprašomų triukų, nes atrodysite ne erotiškai, bet kvailai. O kai kurie triukai dar ir pavojingi gyvybei.

Skaitykite 5braskes.lt ir savo išmaniajame telefone! Parsisiųskite programėles: „iPhone“;„Android“.

Gundymo menas

Vyras bus visas jūsų, jeigu jį teisingai nuteiksite erotikai, rašo moterims skirtų žurnalų autoriai. Žinoma, tai tiesa, bet kaip tai pasiekti?

O štai kaip: „Kai jis jau pakeliui iš darbo, pradėkite savarankiškai save tenkinti. Tuo metu jam „atsitiktinai“ paskambinkite į mobilų telefoną. Jūsų šūksniai ir dejonės telefone sukels jam norą greičiau pasiekti namus ir prisijungti prie jūsų“.

„Pasidarykite laikiną tatuiruotę su jo vardu aplink savo spenelius. Atsainiai pademonstruokite jam užrašus ant jūsų kūno, pasilenkdama priešais jį pusiau atsegta palaidine“.

„Ruoškite vakarienę iki pusės nuoga. Ant savo spenelių užtepkite šiek tiek pomidorų padažo (įsitikinkite, kad jis nėra labai aštrus!), o paskui pasiūlykite jam paragauti, ar ne per daug aštriai gavosi“.

Tyrinėjame jo anatomiją

Blizgių žurnalų redaktoriai tvirtina, kad skaitytojoms svarbu prisiminti, kad mokėjimas elgtis su vyro kūnu yra menas ir svarbu pasitelkti visą savo fantaziją, jeigu nenorite pasirodyti nepatyrusia.

„Nupirkite indelį valgomų dažų. Pamerkite į dažus savo krūtinę. Minkštais judesiais krūtine lieskitės prie jo apnuoginto kūno. Paskui nulaižykite ant jo likusius dažų raštus“.

Vaikantis malonumo

„Daugelis moterų daro klaidą, kai su peniu elgiasi pernelyg švelniai. Paimkite jį į vieną ranką, o kita lengvai pliaukštelėkite per jį. Galima jį patampyti pirmyn ir atgal, tarsi žaistumėte su teniso kamuoliuku, taip pat vos vos žnybtelėti į jį“.

„Sukramtykite skiltelę mango, o paskui paimkite jo organą į burną. Galima naudoti ir kitą vaisių, tačiau jis neturi būti labai rūgštus, nes gali nudeginti penį“.

BDSM mada

Kiekviena moteris yra savo laimės (turimas omenyje orgazmas) kalvė, tvirtina moterims skirtų žurnalų autoriai. Planas toks:

„Paprašykite jo „drugelio bučinio“. Tegul savo blakstienomis pakutena jūsų krūtinę. Geriausia – jos apatinę dalį – ji jautresnė“.

„Tegul jus suvynioja į polietileno plėvelę. Ir liečia jus per ją – prislopinti lytėjimo pojūčiai yra puikūs“.

„Paimkite saują smulkių monetų, nuplaukite jas ir padėkite valandai į šaldiklį. Paprašykite partnerio jūsų intymias vietas ištepti šildančio poveikio lubrikatu. Ant viršaus padėkite monetas (tik iš išorės!). Šilumos ir šalčio derinys bus neįtikėtinas“.