Deja, vyrų tokiais triukais nepriviliosite. Jie vieningai tvirtina, kad nors moterį pasitinka pagal išvaizdą, tačiau pasirenka tą, kuri sužavi savo pasitikėjimu, elegancija, humoro jausmu ir savo vertės žinojimu.

Neseniai su bičiuliu kavinėje diskutavome apie tai, kur slypi moterų seksualumo paslaptis. Neištvėrusi jo paprašiau parodyti, kuri iš maždaug dešimties salėje sėdinčių merginų jam patraukli. 

Jis ramiai apsižvalgė. Primerkė akį ir ramiai atsakė.

– Čia matau tik vieną seksualią moterį.

Jis bedė pirštu į tą, kurios niekada nebūčiau pastebėjusi. Mano akimis kavinėje buvo tikrų seksualumo bombų (vienos krūtinė tiesiog vertėsi iš suknelės, kita išpūtusi lūpas vis klapsėjo milžiniškomis akimis). Jam kavinėje seksualiausia buvo maždaug 40 metų liekna raudonplaukė, gyvai ir su užsidegimu kažką pasakojanti draugei.

– Pažvelk į jos lyg styga tiesią nugarą, išraiškingą balsą ir nuostabiai plačią šypseną. Akivaizdu, kad ji labai savimi pasitiki.

Dar norėjau jo paklausti, ar tik to užtenka, kad vyrai griūtų prie kojų, bet jis jau atsistojo užkalbinti tos raudonplaukės...

Puikiai visi žinome nuvalkiotą posakį, kad moterys iš Veneros, o vyrai iš Marso. Paklausinėjau draugių, kas, jų nuomone, lemia moters seksualumą. Kaip vyriškąją lytį privilioti ir sužavėti?

Monika: Manau, kad moteris visada turi puikiai atrodyti. Ji negali nei kojos žengti iš namų be makiažo! Jei išeisite vilkėdama treningais ir su penkias dienas neplautais plaukais, garantuotai sutiksite svajonių jaunikį, kuriam nė motais bus tokia apsileidėlė.

Ilona: Primigtinai patariu sportuoti. Judesiai taps laisvesni, raumenys stangresni, kūnas daug seksualesnis. O vyrus tai neįtikėtinai traukia. Per savaitę mažiausiai penkis kartus skubu į sporto klubą. 

Gražina: Nebijokite būti spontaniškos ir stebinti savo mylimą žmogų. Viliokite vyrą naujais, seksualiais apatiniais, netikėta šukuosena, labai trumpa suknele. Mažos, malonios staigmenos atveria kelią į vyro širdį.

Vilija: Brangiosios, gerbkite save ir būkite orios. Klubuose iki nuogumo išsirengusių mergiočių vyrai tikrai nevertina.

Dalia: Nebijokite pabrėžti savo seksualumo. Tegul krūtinė, kojos ir graži figūra būna matoma lyg ant padėkliuko. Taip pat - nepamirškite svarbiausių grožio procedūrų: manikiūro, pedikiūro, depiliacijos, masažų, reguliaraus apsilankymo kirpykloje.

Sandra: Nerūkykite! Vyrams tai pats didžiausias grožio priešas. O dar ta smarvė...

Agnė: Vyrams patinka seksualus kūnas, didelė krūtinė ir ilgi plaukai. Jie dievina moteris, kurios plastiškai juda, gražiai šoka ir daug šypsosi. Visa tai darau, todėl negaliu atsiginti vyrų dėmesio. Jei moteris skleidžia šilumą, spinduliuoja laime ir pasitiki savimi, vyrui su ja ramu bei jauku.

Irmina: Manau, kad vyriškoji lytis neabejinga aptemptiems, figūrą išryškinantiems drabužiams. Visada pabrėžkite savo liemenį ir klubus - taip tiesiog spinduliuosite seksualumu.

Milda: Daug plepėkite. Vyrai dievina moteris, kurios turi, ką pasakyti. Niekam neįdomios pilkos pelytės, sėdinčios kamputyje ir bijančios ištarti bent kelis žodžius. Komunikabilumas - raktas į kiekvieno normalaus vyro širdį.