Aktorė Demi Moore sąskaitoje turi per 150 mln. dolerių, panorėjusi ji galėtų įsigyti bet kurią suknelę, kasdien vilkėti garsiausių mados namų drabužius. Tačiau kasdienybėje į šeštąją dešimtį įkopusi aktorė aprangai neišlaidauja, renkasi tai, kas yra patogu ir praktiška. Apdovanojimų ceremonijose dažnai atrodo elegantiškai, bet konservatyvokai, retai kada patenka į stilingiausiųjų sąrašus. Jos vakarinis stilius apibūdinamas kaip klasikinis, atitinkantis vietą ir laiką, tačiau nuobodokas.

Demi Moore, Vida Press nuotr.

Angelina Jolie ne vienai yra stiliaus ikona. Jos kasdienė elegancija, paprastumas ir dramatiški apdarai apdovanojimų ceremonijose žavi daugelį. Turėdama daugiau nei 200 mln. turtą ji gali nesukti galvos dėl kainų, greičiausiai taip ir daro, garsūs mados namai „Christian louboutin“, „Louis Vuitton“, „Saint Laurent“ ir kiti – tarp favoritų.

Angelina Jolie, Vida Press nuotr.

Krysten Ritter turtu mažai tenusileidžia garsiajai A. Jolie, sąskaitojė – 185 mln. dolerių. Ši aktorė kasdienai renkasi roko dvasia alsuojantį stilių: tamsios spalvos, oda, plėšyti džinsai, kutai ir t.t. Rodydamasi viešumoje demonstruoja drąsų stilių, nevengia įdomių siluetų, ryškesnių spalvų.

Krysten Ritter, Vida Press nuotr.

Australė Mia Wasikowska šiuo metu yra viena turtingiausių aktorių, jos turtas vertinamas 275 mln. dolerių. Deja, stilingiausių žvaigždžių gretose jos nematyti. Laisvalaikiu gatvėje arba oro uoste Mios niekas neatpažintų, nes jos apranga tikrai neprimena pasaulinio garso aktorės. Net ir premjerų metu M. Wasikowska kartais atrodo it atlėkusi tiesiai iš namų, nors ypatingomis progomis pasistengia šiek tiek pasipuošti.

Mia Wasikowska, Vida Press nuotr.

Dvynių Mary-Kate ir Ahley Olsen turtas vertinamas 300 mln. dolerių, tačiau didžiąją jo dalį merginos susikrovė ne iš kino industrijos, o įkūrusios savo mados namus „The Row“, kurie garsėja itin brangiais gaminiais. Abi merginos mielai vilki savo kurtus drabužius ne tik renginiuose, bet ir laisvalaikiu: dažniausiai renkasi plačius apdarus ir retai demonstruoja figūros linkius.

Mary-Kate ir Ahley Olsen, Vida Press nuotr.

Pastaruoju metu Jennifer Aniston (turtas apie 150 mln. dolerių) vis dažniau pasirodo įvairiuose renginiuose, kartais jos įvaizdis giriamas, o kartais iš jo šaipomasi. Ji nėra viena drąsiųjų mados diktatorių, dažnai vilki klasikinio stiliaus drabužius, tačiau nevengia pademonstruoti gilesnių iškirpčių ar trumpesnių sijonų. O kaipgi nedemonstruosi, juk netrukus 46 gimtadienį (vasario 11d.) minėsiančios aktorės figūra verta tik pagyrų.

Jennifer Aniston, Vida Press nuotr.