Tai, ar jis turi kitą moterį, galite suprasti apieškojusi jo kišenes, pasiknisusi jo mobiliame telefone ar apuosčiusi apykaklę. Stebėdama jo elgesį. Pasigedusi jo švelnumo ir dėmesio.

Bet tokių įrodymų nebūna, jei santykiai buvo trumpalaikiai. Galbūt netgi vienos nakties nuotykis.

Tad kaip, vis dėlto, išsiaiškinti, ar tavo brangiausias turėjo lytinių santykių su kita moterimi?

KVAPAS

Pirmiausia atkreipkite dėmesį į jo varpą. Aišku, nepulkite mauti jam kelnių tik spėjus įžengti pro duris. Kantriai laukite, kol jis atsiguls į lovą, ar nupėdinkite kartu su juo į dušą.

Po sekso jo pasididžiavimas skleidžia specifinį išskyrų kvapą, kurį jūs turbūt puikiai atpažįstate. Apie neištikimybę sufleruoja ir tai, jei jo varpa kvepia braškėmis, cinamonu ar kitu dušo prausiklio ar muilo kvapu.

Po lytinių santykių jo varpa taip pat gali kvepėti guma (nuo prezervatyvo).

LIKUČIAI

Jei jūsų brangiausias vis dėlto turėjo lytinių santykių, bet po jų neturėjo progos nusiprausti, turėtumėte ant jo pasididžiavimo ne tik užuosti kitą moterį, bet ir rasti jos DNR. Išskyrų likučiai ant jo varpos yra akivaizdus įrodymas, kad jis visai neseniai turėjo sekso. Jei ne su jumis, tai su kita moterimi.

SPALVA

Kai jis ejakuliuos, įvertinkite spermos spalvą. Balta reiškia, kad jis yra turėjęs santykių per pastarąsias 3 dienas. Geltona reiškia, kad tavo brangiausias buvo ištikimas ir susilaikė, laukė tavęs.

KAPŠELIS

Pačiupinėkite jo sėklides. Jei jos stangrios ir elastingos, vyras lytinių santykių neturėjo. Tačiau jei jo kapšelis minkštas ir suglebęs, jis neseniai ejakuliavo.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kaip keičiasi jo sėklidės sekso metu. Kai penis yra tvirtas ir standus, kapšelis taip pat įtemptas. Kai pasididžiavimas minkštas ir glebus, sėklidės yra atsipalaidavusios.

Tačiau, kai vyras po trumpos pertraukos turi lytinius santykius antrą kartą, jo penis sustandės, o kapšelis nespės prisipildyti, todėl bus suglebęs.

TRUKMĖ

Kai jis paryčiais, ar sekančią dieną, o gal po ilgo savaitgalio grįš namo, pasimylėkite su juo. Jei jūsų meilės aktas trunka ilgiau, o jam nepavyksta arba labai sunkiai pavyksta ejakuliuoti, žinokite, kad tai ne problemos su prostata.