Nuolatinį seksualinį badą išgyvenančios Samantos Jones vaidmuo išgarsino britę ir sukrovė jai milijonus. Karjeristę vyrų medžiotoją daug metų puikiai vaidinusi K. Cattral tapo daugelio moterų pavyzdžiu ir įkvėpimu.

Tiesa, šį vaidmenį serialo kūrėjams aktorei teko siūlyti net tris kartus, nes pirmus pasiūlymus ji kategoriškai atmetė.

„Man tuomet jau buvo beveik 40 metų. Abejojau, ar sugebėsiu įkūnyti tokį vaidmenį“, - prisipažino ji.

Kim Cattrall  su serialo "Seksas ir miestas" aktorėmis 1999 metais

Rugpjūtį 60-metį atšventusi aktorė ir toliau sėkmingai filmuojasi serialuose. „Šiuo gyvenimo metu esu labai laiminga, galėdama laužyti stereotipus apie 60-metes“, - juokėsi puikiai atrodanti Kim.

Kim Cattrall 2016 m.
„Auksinio gaublio“ laimėtoja ir toliau spinduliuoja pasitikėjimu ir seksualumu. Kokia jos jaunystės paslaptis? Dar būdama 40-ties ji sako pradėjusi mažiau dažytis. „Senstančiai moteriai mažiau yra geriau. Ši taisyklė galioja viskam, išskyrus vyrams“, - šmaikštavo ji.
Kim Cattrall

Kaip seriale, taip ir gyvenime ji labai traukia jaunus vyrus, kurių Kim tikrai nestinga net ir sulaukus 60-ties.

„Man patinka jaunesni vyrai. Kai kuriais atvejais jie atrodo daug vyriškesni nei mano amžiaus stipriosios lyties atstovai, - pasakoja aktorė. - Jaunas vyrų amžius manęs netrikdo. Žinoma, būtų gerai, kad jie galėtų turėti vairavimo pažymėjimą, nes nenorėčiau pati važiuoti jų pasiimti į pasimatymą.“
Kim Cattrall 2014 m.

„Aš tikrai nenoriu vėl būti 20-ties. Ar 30-ties. Ar netgi 40-ties, - prisipažįsta savo aukso laiką išgyvenanti Kim. - Aš leidžiuosi botoksą, nes mane erzina besiraukšlėjanti kakta, bet tai viskas. Jokių operacijų aš nesidariau ir nesidarysiu. Nenoriu, kad man išeinant iš kambario žmonės kuždėtųsi: „Kas nutiko jos veidui?“

Miley Cyrus ir Kim Cattrall 2011 metais

Nepaisant to, kad K. Cattral daug metų stengiasi pabėgti nuo Samantos vaidmens bei tikina, jog jos - visai nepanašios, šių moterų gyvenimo vingiai išties sukasi panašiomis kryptimis.

Tris kartus išsiskyrusi aktorė, kaip ir jos herojė, neturi vaikų. Žvaigždė be užuolankų kalba apie seksą, menopauzę ir taip ugdo moterų pasitikėjimą savimi. Kim išleido atvirą knygą „Pasitenkinimas: moters orgazmo menas“.
Kim Cattrall 2016 m.

Ji sulaukia daug vėžiu sirgusių moterų padėkų, kad Samantos herojė padėjo joms išgyventi nelengvu ligos periodu.

Sixty and loving it! Getting more & more interesting all the time.

A photo posted by Kim Cattrall (@kimcattrall) on Aug 21, 2016 at 11:22am PDT

Tea on a London rooftop. Bliss

A photo posted by Kim Cattrall (@kimcattrall) on Apr 26, 2016 at 2:43pm PDT