Flirtas yra tikras santykių variklis, kuris paįvairina rutiną, įžiebia aistrą ir padeda keroti meilei, todėl net su ilgalaikiu partneriu negalima nustoti koketuoti. Juk santykiams ugnelės reikia ne tik iki vestuvių. Jeigu gyvenate su savo vyru jau daugelį metų, tai neturi būti priežastis nustoti flirtuoti ir nuoširdžiai juoktis kartu.

Jei norite atnaujinti flirtą savo ilgalaikiuose santykiuose, siūlau pradėti nuo labai paprastų dalykų, kurie jus suartins ir primins, kodėl esate kartu.

1. Sukurti tam tikrą paslaptį

Pamėginkite įnešti šiek tiek daugiau paslapties ir spontaniškumo į jūsų santykius. Jeigu gyvenate kartu, kartais buitis taip įsuka, jog nesusimąstydamos imame karpyti kojų nagus matant vyrui. Kitas kraštutinumas - keltis anksčiau už vyrą, tam kad „nusipieštum" veidą. To irgi nesiūlome daryti. Laikykitės viduriuko - retkarčiais apsivilkite seksualius naktinius arba dailią suknelę. O kartais tiesiog pažadinkite vyrą karštu bučiniu ir kavos puodeliu.

2. Juokitės kartu

Tai skamba paprastai, bet nebijokite juoktis kartu su savo partneriu. Pirmaisiais santykių etapais poros dažnai juokiasi ir šypsosi, nes juokas veikia atpalaiduojančiai. Išjunkite televizorių ir paleiskite daugiau laiko vienas kito draugijoje be jokių trukdžių. Jūs greitai pastebėsite, kad plepėdami pradedate juoktis, o tuomet nejučiomis pereinama prie glamonių.

3. Būkite meilūs

Sakykite vienas kitam komplimentus! Nors šimtus kartų jam sakėte, kad jo plaukai švelnūs, gražios akys ar stiprios rankos, nepamirškite, karts nuo karto jam to priminti. O jei pagirsite jį viešai, girdint draugams, nauda bus dviguba. Vien žodžiais neapsiribokite - palikite mielą raštelį ant šaldytuvo, vidury dienos parašykite žinutę „Galvoju apie tave". Jis tikrai neliks abejingas ir atsilygins tuo pačiu.

4. Leiskite jam būti vyru

Kartu leiskite laiką aplinkoje, kurioje jis jaučiasi stiprus ir kontroliuojantis situaciją. Tai gali būti paprasčiausias plaukimas baidare, kur jis gali pademonstruoti savo jėgą, ištvermę ir sumanumą. Jeigu leisite jam pasijausti vyru, kai šalia yra mylima moteris, pastebėsite, kaip jis pražysta ir pradeda meilintis.

5. Nebijokite būti bosė

Kartais nuobodžią rutiną prablaškyti pakanka vien geru seksu. O miegamasis yra būtent ta vieta, kur vyrai nesipriešina moters dominavimui. Taigi imkite vadžias į savo rankas ir parodykite savo valdžią. Galite pasitelkti netgi botagėlį ar antrankius, jeigu jums abiems priimtini tokie žaidimai.