Garsenybių pamėgtas dizaineris Christianas Siriano jau seniai įsitvirtino Holivude. Čia jo prašmatnius vakarinius apdarus apdovanojimų ceremonijoms dažnai renkasi pramogų pasaulio įžymybės.

Artėjant vasarai Ch. Siriano ėmėsi bendro mados projekto su prekių ženklu "Lane Bryant". Pastarasis prekiauja drabužiais bei aksesuarais, skirtais apvalių formų moterims. Christiano kūrybą įprastai pristato standartinių dydžių manekenės, tad jam šis bendradarbiavimas buvo nauja patirtis. Bendromis jėgomis sukurta vasaros sezono kolekcija žavi moteriškumą pabrėžiančiais kirpimais ir gaiviomis spalvomis.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Neretai išraiškingų formų moterys vengia figūrą pabrėžiančių drabužių. Būtent per platūs ir per dideli drabužiai yra viena dažniausių aprangos klaidų. Per didelis drabužis prideda masyvumo, paslepia linkius, tad figūra atrodo dar stambesnė. Apvalesnėms moterims kaip tik reikėtų pabrėžti linkius, kad figūrą įgautų išraiškingą siluetą ir atrodytų grakščiau.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Jei esate apvalesnių formų, nereikėtų atsisakyti šviesių ir ryškių spalvų. Nuo-iki juodi drabužiai tik dar labiau pabrėš figūros pilnumą. Akį traukiančias spalvas rinkite zonoms, kurias norite akcentuoti, tamsesnes - kurias norime maskuoti. Spalviniais kontrastais paremta apranga padės sukurti proporcingos figūros įspūdį. Ir netikėkite, kad balta spalva tinka tik liaunoms moterims. Baltai gali vilkėti visos, tereikia išsirinkti tinkamo kirpimo drabužį, kuris dailintų linkius.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vasarą leiskite sau sužydėti spalvomis, dar nemėgintais drabužių siluetais ir atraskite žaidimo mada džiaugsmą. Juk stilingai atrodyti gali visos!

Daugiau kolekcijos nuotraukų - fotogalerijoje: